Kolektif: Een Dynamisch Sociaal Platform voor Werknemers

Een Innovatieve Creatie van Akbank Design Studio

Inleiding

Kolektif is een revolutionair platform dat is ontwikkeld door Akbank Design Studio. Het is bedoeld om de verspreide werknemersbasis van Akbank met elkaar te verbinden en tegelijkertijd verschillende human resources-functies op één plek samen te brengen. Met zijn unieke combinatie van sociale media en HR-functies biedt Kolektif een ongeëvenaarde ervaring voor werknemers.

Kop

Een Platform voor Werknemerscommunicatie en HR-diensten

Body

Kolektif is een platform dat is ontworpen om werknemers van Akbank met elkaar te verbinden en hen in staat te stellen op een dynamische manier met elkaar te communiceren. Elk van de meer dan 12 duizend werknemers heeft een profiel op het platform, waar ze hun persoonlijke en werkgerelateerde vaardigheden kunnen tonen en sociale berichten kunnen delen. Het platform biedt verschillende sociale mediafuncties, zoals het volgen van andere profielen, het plaatsen van berichten op de tijdlijn, verhalen, het plaatsen van opmerkingen en het geven van likes.

Naast de sociale functies fungeert Kolektif ook als een HR-platform. Werknemers kunnen de nieuwste aankondigingen bekijken en toegang krijgen tot verschillende HR-functies, zoals het bijhouden van hun persoonlijke gegevens, het indienen van verlofaanvragen en het raadplegen van bedrijfsrichtlijnen. Het platform heeft ook een waarderingspagina waar werknemers hun collega's kunnen bedanken onder verschillende categorieën, zoals teamwork, innovatie en klantenservice.

Kolektif is ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën zoals .net 4.5, mvc, Kendo UI, Microsoft Office Sharepoint en Angular. Het is ontworpen als een responsieve webtoepassing, waardoor werknemers het platform kunnen gebruiken op verschillende apparaten, zoals desktopcomputers, laptops, tablets en smartphones.

Conclusie

Kolektif is een baanbrekend platform dat de werknemers van Akbank met elkaar verbindt en tegelijkertijd een breed scala aan HR-diensten biedt. Het stelt werknemers in staat om op een dynamische manier met elkaar te communiceren, hun vaardigheden te tonen en waardering te tonen voor hun collega's. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functies heeft Kolektif de manier waarop werknemers met elkaar omgaan en met HR-diensten omgaan, getransformeerd.

Met zijn unieke combinatie van sociale media en HR-functies heeft Kolektif de Gouden A' Design Award gewonnen in de categorie Website en Web Design. Deze prestigieuze erkenning is een bewijs van de uitmuntendheid en innovatie die het platform biedt.

Ontdek zelf de kracht van Kolektif en ervaar een nieuwe manier van werknemerscommunicatie en HR-diensten.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Akbank Design Studio - Staff Channels
Afbeeldingscredits: Image #1: Illustrator Akbank Design Studio, 2022. Image #2: Illustrator Akbank Design Studio, 2022. Image #3: Illustrator Akbank Design Studio, 2022. Video Credits: Illustrator Akbank Design Studio, 2022.
Projectteamleden: Akbank Design Studio
Projectnaam: Kolektif
Projectklant: Akbank Design Studio - Staff Channels


Kolektif IMG #2
Kolektif IMG #3
Kolektif IMG #4
Kolektif IMG #5
Kolektif IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp