Pure Life: Een Minimalistisch Huisontwerp dat Rust en Eenvoud Uitstraalt

Een Ontwerp van Kai Yao Wang

Inleiding:

Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van natuurlijk licht dat door de vloer-tot-plafond ramen de kamer binnenstroomt. Het minimalistische zwart-wit palet gecombineerd met belangrijke materialen creëert een gevoel van verbondenheid waar de bewoners naar verlangen. Strakke lijnen verminderen visuele rommel. De natuurlijke textuur van steen is betoverend en voegt een zachte en elegante basis toe, waardoor een kalme en vredige ruimtelijke volgorde ontstaat met een combinatie van stijfheid en flexibiliteit.

Body:

Het ontwerp van Pure Life is geïnspireerd door de wens om een puur en onvervalst gevoel van de omgeving te creëren. Door het gebruik van een laag chroma schema wordt de perceptie van de omgeving versterkt. Het contrast tussen zwart en wit wordt in balans gebracht door het tijdige gebruik van grijstinten, die de kleurgrens verzwakken en diepte toevoegen aan de ruimte. Natuurlijke texturen van steen, stucwerk en hout worden toegevoegd om een esthetische decoratieve sfeer te creëren, waardoor het huis er nog mooier uitziet.

De minimalistische benadering van het interieurontwerp van Pure Life zorgt voor een gevoel van rust en eenvoud. De strakke lijnen en het gebrek aan visuele rommel dragen bij aan een gevoel van ruimtelijkheid en sereniteit. De vloeiende textuur van steen wordt gebruikt om het zicht te verlengen en de relatie tussen de woon- en eetruimtes te verbinden.

In de privésfeer van Pure Life worden elementen van hout toegevoegd om een warme en comfortabele slaapomgeving te creëren. De combinatie van natuurlijke texturen en minimalistische esthetiek zorgt voor een harmonieus geheel dat zowel rustgevend als visueel aantrekkelijk is.

Conclusie:

Pure Life is een uniek huisontwerp dat rust en eenvoud uitstraalt. Het gebruik van een laag chroma schema en natuurlijke texturen creëert een pure en onvervalste perceptie van de omgeving. De minimalistische benadering zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en sereniteit. Het ontwerp van Pure Life is een toonbeeld van eigentijdse esthetiek en biedt een oase van rust in het drukke stadsleven.

Awards en Erkenning:

Pure Life heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Het ontwerp van Pure Life combineert technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Afbeelding Credits: VISION PERCEPTION Creation


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Kai Yueh Wang
Afbeeldingscredits: VISION PERCEPTION Creation
Projectteamleden: Kai Yueh Wang
Projectnaam: Pure Life
Projectklant: Kai Yueh Wang


Pure Life IMG #2
Pure Life IMG #3
Pure Life IMG #4
Pure Life IMG #5
Pure Life IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp