Gream Modern Realm: Een Ervaringscentrum dat Kunst, Architectuur en Natuur Combineert

Een Unieke Ruimte-ervaring in Xianyang

De moderne wereld wordt gekenmerkt door snelheid en lawaai. In de architectuur lijken we vaak de ervaring van tijd te vergeten, de geleidelijke psychologische gevoelens en de duur van de tijd te negeren, en ons te richten op de impact van directheid en explosiviteit, waardoor de glitter zelfs erger wordt. Maar in het Gream Modern Realm ervaringscentrum in Xianyang is elk detail doordrenkt van vakmanschap en schoonheid.

Het Gream Modern Realm ervaringscentrum, ontworpen door Chunlei Sun, is gelegen in het hart van Xianyang, een stad met een rijke culturele erfenis en een bloeiende moderne ontwikkeling. Het centrum is ontworpen om de geschiedenis, cultuur en atmosfeer van Xianyang samen te brengen en een multidimensionale ruimte-ervaring te creëren.

Met een oppervlakte van 1251 vierkante meter is het Gream Modern Realm ervaringscentrum een combinatie van moderne architectuur, natuurlijke elementen en kunst. Het ontwerp is geïnspireerd op de wens van mensen naar eenvoudige architectuur en een meer natuurlijke en ontspannen levensstijl. Het centrum neemt de bezoeker mee op een reis door de geschiedenis en cultuur van Xianyang, de "eerste keizerlijke hoofdstad ter wereld".

Het centrum maakt gebruik van moderne technologieën en materialen om een visueel driedimensionaal effect te creëren. De combinatie van strakke lijnen en grote oppervlakken van composietplaten geeft het interieur een moderne en internationale esthetiek. Het ontwerp zorgt ook voor een duidelijke scheiding tussen verkeer en voetgangers, waardoor bezoekers een ongestoorde en meeslepende ervaring kunnen hebben.

De ruimte is ontworpen als een reis van verkenning, waarbij de bezoeker wordt begeleid door elementen zoals het jachtverhaal van de herten, sterrenhemel-elementen en kunstwerken. Het centrum combineert architectuur, landschap, interieur en decoratie in een geïntegreerd ontwerp, waardoor een harmonieuze en betekenisvolle ruimte ontstaat.

Het Gream Modern Realm ervaringscentrum is ontworpen en gerealiseerd door een getalenteerd team van ontwerpers, waaronder Chunlei Sun, Xingmin Xia, Qingzhou Fu, Yang Cao, Jianyang Sun, Jiawei Chen en Chengfei Yang. Hun samenwerking heeft geleid tot een unieke en inspirerende ruimte die de rijke geschiedenis en cultuur van Xianyang weerspiegelt.

Het project begon in maart 2020 en werd in augustus 2020 voltooid in Xianyang. Het heeft sindsdien veel erkenning gekregen en werd bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent het buitengewone vakmanschap, de innovatie en de artistieke vaardigheid die in het ontwerp zijn verwerkt.

Het Gream Modern Realm ervaringscentrum is een unieke combinatie van kunst, architectuur en natuur. Het biedt bezoekers een onvergetelijke ruimte-ervaring en nodigt hen uit om de schoonheid en geschiedenis van Xianyang te ontdekken. Het is een plek waar mensen kunnen ontsnappen aan de drukte van het moderne leven en kunnen genieten van een moment van rust en inspiratie.

Beeldcredits: Afbeelding #1: Fotograaf Gold Mantis, Gream Modern Realm Ervaringscentrum, 2021. Afbeelding #2: Fotograaf Gold Mantis, Gream Modern Realm Ervaringscentrum, 2021. Afbeelding #3: Fotograaf Gold Mantis, Gream Modern Realm Ervaringscentrum, 2021. Afbeelding #4: Fotograaf Gold Mantis, Gream Modern Realm Ervaringscentrum, 2021. Afbeelding #5: Fotograaf Gold Mantis, Gream Modern Realm Ervaringscentrum, 2021.

Intellectueel Eigendomsbericht: Copyright behoort toe aan Gold Mantis, 2021.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Chunlei Sun
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Gold Mantis, Gream Modern Realm Experience Center, 2021. Image #2: Photographer Gold Mantis, Gream Modern Realm Experience Center, 2021. Image #3: Photographer Gold Mantis, Gream Modern Realm Experience Center, 2021. Image #4: Photographer Gold Mantis, Gream Modern Realm Experience Center, 2021. Image #5: Photographer Gold Mantis, Gream Modern Realm Experience Center, 2021.
Projectteamleden: Chunlei Sun Xingmin Xia Qingzhou Fu Yang Cao Jianyang Sun Jiawei Chen Chengfei Yang
Projectnaam: Modern Realm
Projectklant: Chunlei Sun


Modern Realm IMG #2
Modern Realm IMG #3
Modern Realm IMG #4
Modern Realm IMG #5
Modern Realm IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp