Uit het bos van Rusk: Schattige dieren op je tussendoortje

Ontwerpers Shoichiro Takei en Eriko Kunikata brengen de natuur tot leven op je snack

Als je op zoek bent naar een unieke en schattige snack, dan is het tijd om kennis te maken met "Uit het bos van Rusk". Dit bijzondere ontwerp van Shoichiro Takei en Eriko Kunikata combineert de wereld van prentenboeken met heerlijke rusk, en creëert zo een product dat niet alleen lekker is, maar ook een lust voor het oog.

De inspiratie voor dit ontwerp kwam voort uit de wereld van prentenboeken waar de ontwerpers ook aan werken. Ze begonnen met het bedenken van een verhaal en probeerden vervolgens het karakter van de rusk zo schattig mogelijk te maken. De grootte van de ogen, neus en mond moesten tot op de millimeter worden aangepast. De rusk die als basis voor het ontwerp werd gebruikt, is geen computergegenereerd beeld, maar een daadwerkelijk product dat gefotografeerd en gebruikt werd. De natuurlijke vorm van de rusk maakte het karakter nog aantrekkelijker.

Wat dit ontwerp echt uniek maakt, is de combinatie van eenvoudige ontwerpen van schattige dieren gemaakt van traditionele rusk. Deze betaalbare producten hebben een maximaal effect op de plaats van aankoop en creëren een gevoel van vertrouwdheid waardoor consumenten ze gemakkelijk oppakken. Ze worden geproduceerd door een ambachtelijke bakkerij gelegen in een stad met overvloedige natuur. De zachte uitstraling van het product, die voortkomt uit de weelderige natuurlijke omgeving, komt ook tot uiting in de naam en de dierlijke motieven.

Het ontwerpproces draaide niet alleen om het creëren van een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook om het effectief promoten van het product. De ontwerpers hebben nauw samengewerkt met hun klanten om hun zorgen en doelen te begrijpen. Ze hebben zich gericht op de kernwaarden en visie van het bedrijf en hebben deze vertaald naar een uniek en onderscheidend ontwerp. Door de essentie van het bedrijf en zijn producten te begrijpen en te benadrukken, hebben ze geholpen bij het opbouwen van een sterk merk dat zich onderscheidt in de markt.

De "Uit het bos van Rusk" snacks hebben een afmeting van W140×H210×D40 en zijn gemaakt van hoogwaardig Frans brood. Het ontwerp is gericht op het uitdrukken van de kwaliteit en eenvoudige heerlijkheid van het product, en het gemakkelijk maken voor mensen om het op te pakken. Het ontwerpteam heeft ook al nagedacht over mogelijke uitbreidingen, zoals het toevoegen van nieuwe smaken en het creëren van een serie.

Deze schattige en heerlijke snacks hebben al veel aandacht gekregen op sociale media en zijn een hit geworden in Japan. De ontwerpers zijn van plan om in de toekomst nieuwe smaken en producten te ontwikkelen, waardoor de "Uit het bos van Rusk" serie nog verder zal groeien.

Met "Uit het bos van Rusk" hebben Shoichiro Takei en Eriko Kunikata een uniek en charmant ontwerp gecreëerd dat niet alleen lekker is, maar ook een visueel feestje. Deze snacks brengen de natuur tot leven op je tussendoortje en laten je genieten van een heerlijke en schattige ervaring.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SHOICHIRO TAKEI
Afbeeldingscredits: Hiroki Ogusu(Image Photo) Ryo Kawagoe(Products Photo)

Projectteamleden: Shoichiro Takei (Designer) Eriko Kunikata (Producer)
Projectnaam: From the Forest of Rusk
Projectklant: SHOICHIRO TAKEI


From the Forest of Rusk IMG #2
From the Forest of Rusk IMG #3
From the Forest of Rusk IMG #4
From the Forest of Rusk IMG #5
From the Forest of Rusk IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp