Kaizen: Herbal Scalp Repair Cream

Een unieke oplossing voor een gezonde hoofdhuid

KAIZEN's Plant Extract Scalp Relaxation and Treatment Cream bevat een verscheidenheid aan plantenextracten. Deze crème maakt gebruik van plantenextracten in plaats van medicijnen om de belasting op het menselijk lichaam te verminderen. Gebruikers van de crème kunnen moeiteloos terugkeren naar hun natuurlijke staat en genieten van een unieke geur voor een voedende en aangename ervaring. De crème heeft als doel mensen te helpen een plezieriger en mooier leven te leiden met behulp van deze zachte en subtiele oplossing.

Deze crème onderscheidt zich van andere leave-in hoofdhuidverzorgingsproducten op de markt door zijn romige textuur, die vrij is van de problemen die vloeibare producten vaak met zich meebrengen. Bovendien maakt het ontwerp van de puntige flesdop het mogelijk om de crème direct op de hoofdhuid aan te brengen, waardoor het nog handiger in gebruik is.

De KAIZEN Herbal Scalp Repair Cream wordt gemaakt met behulp van papier en zachte buizen. De technische specificaties van het ontwerp zijn 6 x 21 x 4 cm voor de crème en 3 x 12,5 x 2,5 cm voor de fles.

De crème bevat een unieke mix van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om de hoofdhuid te kalmeren en te herstellen. Witte zomerchrysant en Canadese Liulan-extract versterken de beschermende kracht van de haarzakjes en verlichten ongemakken op de hoofdhuid. Aloë vera-bladsap en actieve moleculen van resurrection grass zorgen voor een goede balans tussen olie en water en hydrateren het haar. Citroenmirte en Noni Fruit Extract conditioneren de hoofdhuid en het haar. De internationaal IFRA-gecertificeerde geur, samengesteld uit bergamot, mimosa en dennen, helpt stress te verminderen en te ontspannen.

De KAIZEN Herbal Scalp Repair Cream is ontworpen om directe verlichting en zachte behandeling van de hoofdhuid te bieden. Het vervangt medicijnen door plantenextracten om de belasting op het menselijk lichaam te verminderen. Met deze crème kunnen gebruikers ontspannen en zich gevoed voelen.

De KAIZEN Herbal Scalp Repair Cream is ontwikkeld in 2021 in Taipei, Taiwan. Het ontwerpteam heeft zich gericht op het creëren van een intiem en goed product dat ons leven kan veranderen. Door gebruik te maken van natuurlijke en effectieve ingrediënten, en na uitgebreide tests door vele mensen, hoopt het team een merk te worden dat gedeeld wordt met partners en bijdraagt aan een beter leven.

De KAIZEN Herbal Scalp Repair Cream heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. De crème is geprezen om zijn technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met de KAIZEN Herbal Scalp Repair Cream kunt u genieten van een gezonde hoofdhuid en een aangename verzorgingservaring. Neem een ​​geschikte hoeveelheid crème en breng deze gelijkmatig aan op de hoofdhuid. Masseer zachtjes met uw vingertoppen in cirkelvormige bewegingen gedurende 2-3 minuten. Voel de ontspanning en voeding terwijl de crème zijn werk doet.

Foto door: KAO SSU-CHIAO, OU CHIEH-JU


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hou, Hsiao Che
Afbeeldingscredits: Photo by : KAO SSU-CHIAO、OU CHIEH-JU
Projectteamleden: NA
Projectnaam: Kaizen
Projectklant: Hou, Hsiao Che


Kaizen IMG #2
Kaizen IMG #3
Kaizen IMG #4
Kaizen IMG #5
Kaizen IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp