Equia Keto Line: Innovatie in Verpakking

Traditie en Moderniteit Verenigd in Nieuw Verpakkingsontwerp

Ontwerper Joumana Maalouf presenteert een frisse identiteit voor de Equia Keto Line, waarbij traditie en moderniteit samensmelten in een uniek verpakkingsontwerp.

De Equia Keto Line is een toonbeeld van innovatie in de wereld van verpakkingen. Joumana Maalouf heeft een design gecreëerd dat de essentie van tijdloosheid vangt door vintage schetsen te combineren met hedendaagse patronen. Dit ontwerp, dat geïnspireerd is op de natuur, maakt gebruik van een kleurenpalet bestaande uit aardse groenen, kalmerende blauwen en warme zonlichttinten, wat bijdraagt aan een aangename visuele en zintuiglijke ervaring.

Wat de Equia Keto Line onderscheidt, is de integratie van traditionele elementen met een moderne abstracte stijl. De verpakkingen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook gebruiksvriendelijk en opvallend in de markt. De toevoeging van spot UV-details zorgt voor een extra dimensie van kwaliteit en verfijning.

De realisatie van dit ontwerp is mogelijk gemaakt door geavanceerde technologieën. De verpakkingen zijn voorzien van een eenvoudig te gebruiken ritssluiting en trapsgewijze inkepingen voor extra functionaliteit. Het speciale drukeffect op een matte achtergrond, gecombineerd met spot UV-details, verhoogt de aantrekkelijkheid van het product.

De technische specificaties van de verpakkingen zijn zorgvuldig gekozen om functionaliteit en esthetiek te combineren. De gebruikte materialen, PET Transparant en PE Transparant, zorgen voor een matte en glanzende afwerking, waardoor de producten in optimale staat bewaard blijven.

De ontwikkeling van de Equia Keto Line was een uitdaging op zich. Het team moest een ontwerp creëren dat eenvoudig, elegant en hoogwaardig is, en tegelijkertijd voldoende informatie biedt. De integratie van drie talen in het ontwerp, in overeenstemming met de merkspecificaties, was een bijzondere uitdaging die met succes is overwonnen.

De Equia Keto Line is een perfect voorbeeld van hoe traditionele en moderne elementen kunnen samenvloeien in een verfijnd verpakkingsontwerp. De verpakkingen, versierd met amandelbloesems en strakke patronen, voorzien van spot UV-details, bieden een luxueuze uitstraling. Deze innovatieve verpakkingen zijn niet alleen een visueel feest, maar ook een praktische oplossing voor het bewaren van keto-producten. Met deze prestigieuze A' Packaging Design Award in 2024 bevestigt Joumana Maalouf haar status als een vooraanstaande ontwerper in de branche.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Joumana Maalouf
Afbeeldingscredits: Image credits for Shutterstock, But the illustration is transformed by Colorcode team to be more artistic and customized.
Projectteamleden: Mrs. Joumana Maalouf: CEO, Brand Consultant & Creative Director Mr. Balsam Abou Chara: Art director Mrs. Mariam Tout: Videography and Animation
Projectnaam: Equia Keto Line
Projectklant: Colorcode Creative Agency


Equia Keto Line IMG #2
Equia Keto Line IMG #3
Equia Keto Line IMG #4
Equia Keto Line IMG #5
Equia Keto Line IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp