Air Dream: Een Innovatief Matras voor de Perfecte Slaapervaring

Een Nieuwe Benadering van Comfort en Ondersteuning

De Air Dream, ontworpen door Mohan Zeng, is een revolutionair matras dat gebruikers een perfecte slaapervaring biedt. Met zijn unieke eigenschappen en innovatieve constructie zorgt dit matras voor een optimale balans tussen comfort en ondersteuning.

Het Air Dream-matras is gemaakt van zeer ademend TPEE-materiaal, waardoor het een zachte en ademende aanraking heeft die vergelijkbaar is met een wolk. In tegenstelling tot traditionele matrassen die benauwd en niet ademend zijn, zorgt het TPEE-materiaal ervoor dat gebruikers de hele nacht door kunnen genieten van een ademende en comfortabele slaap. Bovendien zorgt het ingebouwde onafhankelijke veersysteem voor nauwkeurige ondersteuning en sterke elasticiteit, waardoor het matras zich aanpast aan de contouren van het lichaam en de bloedsomloop verbetert.

Een van de unieke kenmerken van het Air Dream-matras is de mogelijkheid om een evenwichtige vochtigheidsgraad in het lichaam te behouden. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van de slaap en versterkt de ervaring van diepe slaap. Het matras is ergonomisch ontworpen om de natuurlijke S-vormige slaappositie van de wervelkolom te ondersteunen. Het biedt een gematigde hardheid die zich aanpast aan de contouren van het lichaam, waardoor zwaardere lichaamsdelen kunnen wegzakken terwijl andere delen van het lichaam voldoende ondersteuning krijgen. Dit zorgt voor een goede bloedsomloop en vermindert het aantal keren dat de gebruiker zich 's nachts omdraait.

Het Air Dream-matras is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het heeft een elegante oosterse esthetiek die perfect past in moderne interieurs. Het matras is ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het TPEE-materiaal is 100% recyclebaar en draagt bij aan energiebesparing en emissiereductie. Door het gebruik van het Air Dream-matras kunnen gebruikers hun afhankelijkheid van airconditioners en ventilatoren verminderen, waardoor ze energie besparen en de uitstoot verminderen.

Het Air Dream-matras is het resultaat van uitgebreid onderzoek en technologische innovatie. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar een optimale slaapervaring. Met zijn unieke eigenschappen, zoals ademend vermogen, nauwkeurige ondersteuning en een elegante esthetiek, is het Air Dream-matras een baanbrekend product dat de manier waarop we slapen verandert.

De Air Dream heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het Air Dream-matras wordt erkend vanwege zijn integratie van de beste industriële praktijken en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Met het Air Dream-matras kunnen gebruikers genieten van een perfecte slaapervaring en de voordelen ervaren van een goede nachtrust. Het innovatieve ontwerp, de hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail maken van de Air Dream een matras dat zich onderscheidt van de rest. Als u op zoek bent naar een matras dat comfort, ondersteuning en stijl combineert, dan is de Air Dream de perfecte keuze.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mohan Zeng, Jiawen Jin, Sang Liu
Afbeeldingscredits: fchfuhjgdjfgjgfjjg
Projectteamleden: Zeng Mohan, Jin Jiawen, Liu Sang
Projectnaam: Air Dream
Projectklant: Mohan Zeng, Jiawen Jin, Sang Liu


Air Dream IMG #2
Air Dream IMG #3
Air Dream IMG #4
Air Dream IMG #5
Air Dream IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp