ViSKit: Een Leuk en Functioneel Studiepakket voor Studenten

Ontworpen door Jaehun Kim

Inleiding:

ViSKit is een speciaal studiepakket ontworpen door Jaehun Kim voor studenten. Dit pakket bevat verschillende benodigdheden zoals leesstandaards, pennen, notitieboekjes, leeslijsten en andere gevarieerde materialen die studenten helpen om hun leesactiviteiten systematisch te organiseren. Wat ViSKit uniek maakt, is het gebruik van biscuitvormige personages die een leuke en knapperige leerervaring bieden, vergelijkbaar met die van een biscuit. De personages, waaronder chocolade, aardbei, groene thee en kaas, vertegenwoordigen op een boeiende manier het dagelijks leven van studenten.

ViSKit is afgeleid van "Visang Special Kit", een Koreaanse woordspeling die qua uitspraak lijkt op het woord 'biscuit'. Het doel van ViSKit is om studenten op een vertrouwde en vriendelijke manier te benaderen door middel van de biscuitpersonages en producten die het schoolleven verrijken.

ViSKit is ontworpen met het oog op het milieu. Alle plastic verpakkingen zijn verwijderd en individuele items kunnen worden opgeborgen in een herbruikbare plastic map die de schoolbenodigdheden van studenten beschermt en ook schooluitreikingen kan bevatten. Daarnaast is de verzenddoos geïntegreerd met de productverpakking om afval verder te verminderen.

De ViSKit-producten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder notitieboekjes, leesstandaards, bladwijzers, ritszakken, opnamestickers, hoekzakken, leesrecords, stickers, memoblokjes, etuis, mesh-zakjes en stationery. Elk item heeft specifieke afmetingen en specificaties om aan de behoeften van studenten te voldoen.

ViSKit is gelanceerd in juli 2021 in Korea en werd voor het eerst geïntroduceerd in januari 2018 tijdens een nieuw Koreaans semester evenement. Het merk "ViSKit" biedt karaktergebaseerde leerpakketten aan studenten via het online kanaal "Visang Textbooks & Mom Talk" van Visang Education. Elk jaar wordt er nieuw onderzoek gedaan en worden de producten aangepast aan de behoeften van studenten. Elk seizoen worden er verschillende thematische concepten gebruikt en worden de producten gratis verstrekt tijdens verschillende evenementen van Visang. De respons van consumenten verbetert elk jaar en de participatiegraad bij evenementen neemt toe, samen met vele positieve recensies.

Het grootste obstakel bij het ontwerpen van ViSKit is om elk seizoen een nieuw concept te bedenken dat past bij het bijbehorende pakket en de verschillende items. Het is van groot belang om kits te creëren die studenten helpen leren en tegelijkertijd aan hun behoeften voldoen. Door jaarlijkse trends te analyseren en verschillende methoden van nabewerking te gebruiken, worden nieuwe ideeën ontwikkeld die de interesse van studenten vergroten.

ViSKit heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. ViSKit wordt geprezen voor het incorporeren van beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie. Het ontwerp toont sterke technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: VISANG
Afbeeldingscredits: VISANG
Projectteamleden: Kim Juhee / Kim Juhee / Lee Sumin
Projectnaam: Viskit
Projectklant: VISANG


Viskit IMG #2
Viskit IMG #3
Viskit IMG #4
Viskit IMG #5
Viskit IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp