Tsubasa.Y: Een Unieke Vintage Selectie Winkel met een Opvallend Ontwerp

Een Ontwerp van Siwei Lai

Inleiding:

Tsubasa.Y is een vintage selectie winkel die unieke en smaakvolle items van over de hele wereld aanbiedt. Het ontwerp van Tsubasa.Y, gemaakt door Siwei Lai, is een perfecte weerspiegeling van de identiteit, verpakking en printontwerp van de winkel. Met zijn verfijnde en kwalitatieve uitstraling trekt dit ontwerp zeker de aandacht.

Ontwerpinspiratie:

Het ontwerp van Tsubasa.Y is geïnspireerd op de initialen van de merknaam "TSUBASA" (Japans voor vleugels) en de letter Y. Deze combinatie van vormen vormt de hoofdvorm van het ontwerp, dat lijkt op een vogel die zijn vleugels uitspreidt. Door gebruik te maken van eenvoudige lijnen wordt een gevoel van verfijning en kwaliteit gecreëerd.

Unieke eigenschappen:

Wat dit ontwerp onderscheidt van andere ontwerpen is dat het de identiteit, verpakking en printontwerp van de winkel in één geval combineert. Dit zorgt voor een consistente en herkenbare uitstraling voor Tsubasa.Y. Bovendien biedt het ontwerp van de buitenverpakking stickers de mogelijkheid voor winkelmedewerkers om te personaliseren en in contact te komen met klanten. Ze kunnen tekeningen maken en berichten achterlaten op de blanco ruimte van de sticker, waardoor elke klant zich speciaal en uniek voelt bij het ontvangen van de producten.

Realisatietechnologie:

Het ontwerp maakt gebruik van digitale printtechnologie om de blanco ruimte van de sticker aan te passen. Elk jaar wordt de sticker vervangen om het aantal jaren dat het merk bestaat weer te geven. Dit zorgt voor een frisse en actuele uitstraling van het ontwerp en houdt het merk relevant.

Locatie en tijdsbestek:

Het project voor het ontwerp van Tsubasa.Y begon in maart 2021 en werd voltooid in juni 2021 in Taichung City, Taiwan.

Conclusie:

Het ontwerp van Tsubasa.Y, gemaakt door Siwei Lai, is een opvallend en uniek ontwerp dat perfect de identiteit, verpakking en printontwerp van de vintage selectie winkel weerspiegelt. Met zijn verfijnde uitstraling en aandacht voor detail is dit ontwerp zeker een blikvanger. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp de Silver A' Design Award heeft gewonnen in de categorie Graphics, Illustratie en Visuele Communicatie Ontwerp in 2022. Het ontwerp van Tsubasa.Y is een perfect voorbeeld van uitmuntendheid en innovatie in de ontwerpwereld.

Design Tags: Visuele Identiteit, Logo, Branding, Grafisch, Gedrukt materiaal


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SIWEI LAI
Afbeeldingscredits: SIWEI LAI
Projectteamleden: SIWEI LAI
Projectnaam: Tsubasa.Y
Projectklant: SIWEI LAI


Tsubasa.Y IMG #2
Tsubasa.Y IMG #3
Tsubasa.Y IMG #4
Tsubasa.Y IMG #5
Tsubasa.Y IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp