Kaisa Clouds by the River: Een Betoverende Verkoopcentrum voor Ouders en Kinderen

Een Unieke Ruimte Gecreëerd door YHDQ Design

KAISA's "Jia Jia" is niet alleen het merkimago, maar ook de ziel van de ruimte. Het bevordert de ontwikkeling van het verhaal, trekt de aandacht van de kijkers en verbindt de scènewisselingen van het algehele zicht.

Als verkoopcentrum met het thema ouder-kind activiteiten, probeert de ontwerper de verkoopruimte vanuit het perspectief van kinderen te presenteren. Oranje en wit zijn de hoofdkleuren van de ruimte, die een helder en bewolkt landschap creëren. Overbodige kleuren en decoraties zijn verwijderd om een levendige en ontspannen ouder-kind omgeving te creëren.

Er worden veel zachte en milieuvriendelijke decoratie- en meubelmaterialen gebruikt, waarbij volledig rekening wordt gehouden met de veiligheid en gezondheid van kinderen.

Het project heeft een oppervlakte van 977 vierkante meter en is gelegen in Chongqing, waar het werd gerealiseerd tussen september 2020 en januari 2021.

De ontwerpers hebben een diepgaand begrip van het merkimago van Kaisa, Jia Jia, en hebben op basis daarvan het meest consistente ruimteverhaal gecreëerd.

Een van de uitdagingen was het combineren van binnen- en buitenruimtes om het algehele zicht te verrijken. Het ontwerp doorbreekt de barrière van de dimensionale muur, verbindt de realiteit met het sprookje en zet perfect de sfeer van de architectuur en de interieurruimte neer.

Met de veranderende marktvraag is het creëren van een samengesteld commercieel lichaam een nieuwe richting geworden voor ontwerpers om te verkennen. Het ontwerp van het verkoopcentrum is gericht op ouder-kind activiteiten en probeert de verkoopruimte vanuit het perspectief van kinderen te presenteren. Het project houdt rekening met de behoeften van zowel volwassenen als kinderen en probeert een activiteitenruimte te creëren waar kinderen volledig kunnen experimenteren en ouders gerustgesteld kunnen zijn.

Het ontwerp van Kaisa Clouds by the River heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2022. Deze prestigieuze prijs beloont ontwerpen van topkwaliteit, creativiteit en professionaliteit die uitblinken in expertise en innovatie. Het ontwerp wordt bewonderd om zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheden, en toont een opmerkelijk niveau van excellentie en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Beeldcredits: YHDQ Design, Prism Image

Intellectueel eigendomsbericht: YHDQ Design


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: YHDQ Design
Afbeeldingscredits: YHDQ Design Prism Image
Projectteamleden: YHDQ Design
Projectnaam: Clouds By The River
Projectklant: YHDQ Design


Clouds By The River IMG #2
Clouds By The River IMG #3
Clouds By The River IMG #4
Clouds By The River IMG #5
Clouds By The River IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp