Inn Soper: Een Nieuwe Definitie van Luxe

Een Hotelontwerp van Li Chen Ding

Inleiding

Inn Soper is een hotelontwerp dat de betekenis van luxe opnieuw definieert. Het concept achter dit ontwerp is om mensen te inspireren om na te denken over wat echte luxe is. Luxe is niet iets onbereikbaars, maar eerder een zeldzame rust en warmte die het leven dichterbij brengt en rechtstreeks het hart raakt.

Ontwerper Li Chen Ding heeft Inn Soper gecreëerd als een plek waar gasten kunnen genieten van een ongeëvenaarde ervaring. Het hotel bevindt zich in Shenzhen, China en heeft een totale oppervlakte van 6000 vierkante meter met een hoogte van 9 meter. Het project begon in mei 2019 en werd voltooid in juni 2020.

Unieke eigenschappen

Het unieke van Inn Soper is de manier waarop het ontwerp de lokale elegantie combineert met de omgeving. Het creëert een dialoog met de stad en presenteert een ongeëvenaarde nieuwe uitstraling. Het hotellobby is ontworpen met oog voor detail, waarbij de nadruk ligt op comfort en elegantie. De kamers zijn voorzien van elegant meubilair dat zorgt voor een aangename en comfortabele sfeer. De combinatie van de verfijning van het hotelmerk met moderne luxe architectuur en culturele diversiteit maakt Inn Soper een unieke bestemming.

Technologie en Materialen

Voor de realisatie van Inn Soper zijn verschillende materialen gebruikt, waaronder hout, glas, metaal en steen. Deze materialen dragen bij aan de moderne uitstraling van het hotel en zorgen voor een harmonieus samenspel tussen de verschillende elementen van het ontwerp.

Interactie en Ervaring

Het ontwerp van Inn Soper zorgt voor een unieke ervaring voor de gasten. Het spel van licht en schaduw zorgt voor een bijzondere sfeer in de ruimte. De comfortabele en elegante inrichting van de kamers zorgt ervoor dat gasten overdag en 's nachts kunnen genieten van een andere lichtatmosfeer. Dit draagt bij aan de charme van het hotel en zorgt voor een onvergetelijk verblijf.

Waardering en Erkenning

Het ontwerp van Inn Soper is bekroond met de Silver A' Design Award in 2021 in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Inn Soper wordt geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheden, en biedt een uitstekend niveau van excellentie en positieve emoties.

Conclusie

Met Inn Soper heeft ontwerper Li Chen Ding een hotel gecreëerd dat de lokale cultuur en elegantie weerspiegelt. Het ontwerp combineert klassieke elementen met een eigentijdse en verfijnde stijl, waardoor gasten kunnen genieten van een luxe verblijf dat doordrenkt is van de rijke lokale cultuur. Inn Soper is een plek waar gasten kunnen genieten van een ongeëvenaarde ervaring en waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren.

Afbeeldingscredits: Fotograaf: Ming Chen, 2020

Intellectueel Eigendom: Copyrights behoren toe aan Li Chen Ding, 2020.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Lichen Ding
Afbeeldingscredits: Photographer: Ming Chen,2020
Projectteamleden: Li chen Ding Qing Quan Hu
Projectnaam: Inn Soper
Projectklant: Lichen Ding


Inn Soper IMG #2
Inn Soper IMG #3
Inn Soper IMG #4
Inn Soper IMG #5
Inn Soper IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp