Gentle Grey: Een Modern en Verfijnd Woonontwerp

Een Unieke Ruimte Gecreëerd door Yu-Wen Wang

Inleiding

Het woonontwerp Gentle Grey, gecreëerd door ontwerper Yu-Wen Wang, is een perfecte combinatie van functionaliteit en mode. Met de voorkeur van de klant voor donkere kleuren en een rustige persoonlijkheid in gedachten, heeft de ontwerper een uniek concept ontwikkeld. Het hele gebied is samengesteld uit neutrale grijstinten en verschillende materialen om een sterke visuele impact te creëren. Door middel van lijnen, indeling en de verhouding tussen hardware en software heeft de ontwerper een nieuwe, jonge en verfijnde ruimte gecreëerd met een moderne gentleman-stijl.

Body

De kracht van Gentle Grey ligt in de combinatie van indeling, lijnen en materialen om een consistente horizontale en verticale structuur te bereiken. De ontwerper heeft de lijnen verfijnd en het glazen scherm bij de ingang is versierd met ijzeren elementen om de eenvoudige indeling van het huis te onthullen. De horizontale ruimte is ontworpen als een open plattegrond, waarbij het plafond wordt geaccentueerd door het gebruik van verschillende materialen en kleurintensiteit. Wat betreft het verticale ontwerp, worden lijnen gebruikt om de verkeersstroom te begeleiden, terwijl de eetkamer en de gang worden verbonden door hetzelfde type plafond.

De ontwerper heeft gekozen voor neutrale materialen met eenvoudige patronen en natuurlijke texturen om aan te sluiten bij de voorkeur van de klant voor een gladde en nette textuur. Het gebruik van Grigio Carnico marmer voor de tv-wand in het openbare gedeelte wordt gecombineerd met een lichtkleurig stenen aanrechtblad in de eetkamer, wat resulteert in een buitengewone sfeer. Speciale verf op de plafondwanden, houtfineer met waterkleur op de gevel en kasten, versierd met ijzeren en metalen elementen, creëren een harmonieuze esthetiek die zowel wild als elegant is.

Conclusie

Gentle Grey is een woonontwerp dat de persoonlijkheid van de klant weerspiegelt en tegelijkertijd een moderne en verfijnde sfeer creëert. Met een combinatie van functionaliteit en mode heeft ontwerper Yu-Wen Wang een unieke ruimte gecreëerd die de zintuigen prikkelt. Door het gebruik van neutrale kleuren, verfijnde lijnen en verschillende materialen is Gentle Grey een ware blikvanger. Dit project is een terechte winnaar van de Iron A' Design Award in 2022, een erkenning voor het goed doordachte en innovatieve ontwerp dat voldoet aan professionele en industriële eisen.

Image Credits: CHENYI INTERIOR STUDIO


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yu-Wen Wang
Afbeeldingscredits: CHENYI INTERIOR STUDIO
Projectteamleden: Yu-Wen Wang
Projectnaam: Gentle Grey
Projectklant: Yu-Wen Wang


Gentle Grey IMG #2
Gentle Grey IMG #3
Gentle Grey IMG #4
Gentle Grey IMG #5
Gentle Grey IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp