Een Andere Dimensie: Een Uniek Interieurontwerp van Alexandra Valigura

Een Glimp in de Toekomst met Een Unieke Stijl

Inleiding

Elke dag zien we vooruitgang in technologie, geneeskunde en andere activiteiten. Dit alles wordt opgenomen in onze hersenen, verwerkt en vrijgegeven in de vorm van creativiteit, die gedeeld kan worden met de hele wereld. Het idee van reizen in tijd en ruimte heeft altijd mensen beziggehouden, het intrigeert en interesseert me, en dat komt tot uiting in mijn ontwerp. Een blik in de toekomst, experimenten met vormen en materialen geven beweging aan de ontwikkeling van mijn eigen ontwerp.

Unieke Eigenschappen

Je huis is jouw ruimte, jouw dimensie, waar je je comfortabel, kalm en veilig voelt. Dit gevoel komt tot uiting in de rustige donkere kleuren van de muren, vloeren en basismeubels. De felle accenten brengen vreugde en energie in grijze doordeweekse dagen. De metalen panelen aan de muren lijken de ruimte om je heen te vervormen en zeggen dat de toekomst al is aangebroken. Een tijd waarin niet alles mogelijk is, maar wel het grootste deel.

Realisatietechnologie

Voor het interieurontwerp zijn materialen zoals parket, metalen panelen, porseleinen tegels met een patroon van natuursteen, natuurlijk marmer, glas, velours in meubelbekleding en eco-leer gebruikt.

Locatie en Tijdlijn

Het project is ontworpen voor een zakenman die houdt van ongebruikelijke oplossingen, complexe kleurencombinaties en stijl. Het interieur is ontwikkeld in het wooncomplex Vine House in Moskou.

Prijzen en Erkenning

Dit ontwerp is bekroond met de Iron A' Design Award in 2021 in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd vanwege het integreren van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Ze bieden voldoening en positieve gevoelens en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Alexandra Valigura
Afbeeldingscredits: Alexandra Valigura
Projectteamleden: Alexandra Valigura
Projectnaam: Another Dimension
Projectklant: Alexandra Valigura


Another Dimension IMG #2
Another Dimension IMG #3
Another Dimension IMG #4
Another Dimension IMG #5
Another Dimension IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp