Yue Rong Xuan Jun Yan: Een Prachtig Restaurantontwerp dat de Cultuur van Canton Eert

Een Innovatieve Benadering van Cantonese Cuisine in Hangzhou

Hangzhou, China - Het Yue Rong Xuan Jun Yan restaurant, ontworpen door Jianwei Ge, is een opvallend restaurant dat de rijke cultuur van Canton eert en een moderne en internationale benadering biedt van Cantonese cuisine. Met zijn unieke ontwerpelementen en prachtige visuele impact, biedt dit restaurant een onvergetelijke eetervaring.

Het Yue Rong Xuan Jun Yan restaurant bevindt zich op de 58e verdieping van T1 Hangzhou Raffles City en beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 1220 vierkante meter. Het ontwerp is geïnspireerd op de kapok, de bloem die symbool staat voor de held in de Cantonese cultuur. De kleur en vorm van de kapok zijn op een progressieve manier geïntegreerd in de ruimte, waardoor een prachtig en schitterend feest van visuele impact ontstaat.

De ontwerper heeft gestreefd naar een diepgaande interpretatie van de merkcultuur van Delicate Cantonese Smaak door middel van een moderne en internationale expressie van Cantonese cuisine. Het restaurant biedt een unieke en eigentijdse sfeer waarin gasten kunnen genieten van de verfijnde smaken van Cantonese gerechten.

Het ontwerp van Yue Rong Xuan Jun Yan Restaurant is gebaseerd op het creëren van een harmonieuze en rustige omgeving waarin gasten zich kunnen onderdompelen in de culinaire ervaring. De gebogen wanddecoraties in het hele restaurant vervagen de omgeving en zorgen ervoor dat de focus volledig ligt op de mensen en het eten. De functionele indeling en doordachte configuratie dragen bij aan een gevoel van sereniteit en zorgen ervoor dat gasten volledig kunnen opgaan in hun dinerervaring.

De locatie van het restaurant, omringd door panoramische ramen, biedt een adembenemend uitzicht op de Qianjiang New City. Het ontwerp integreert dit prachtige landschap en brengt de Hangzhou-tuinencultuur naar een hoog gebouw. Gasten kunnen genieten van de geur van eten terwijl ze uitkijken over het stromende water, waardoor de eetervaring nog specialer wordt.

Het Yue Rong Xuan Jun Yan restaurant is ontworpen met als doel zijn eigen stijl te benadrukken te midden van andere hoogwaardige horecagelegenheden en de kwaliteit voor toekomstige exploitatie te waarborgen. Het ontwerp is innovatief en past perfect bij de merkcultuur, waardoor het restaurant zich onderscheidt van de rest.

Het Yue Rong Xuan Jun Yan restaurant is een ware blikvanger en een eerbetoon aan de rijke cultuur van Canton. Met zijn unieke ontwerpelementen, prachtige visuele impact en innovatieve benadering van Cantonese cuisine, biedt dit restaurant een onvergetelijke eetervaring voor gasten.

Het Yue Rong Xuan Jun Yan restaurant heeft in 2023 de prestigieuze Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prijs erkent het buitengewone vakmanschap, de innovatie en de artistieke vaardigheden die in het ontwerp zijn verwerkt. Het restaurant is een voorbeeld van uitmuntendheid en weet gasten te verwonderen en te verrassen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jianwei Ge
Afbeeldingscredits: Jianwei Ge
Projectteamleden: Jianwei Ge
Projectnaam: Yue Rong Xuan Jun Yan
Projectklant: Jianwei Ge


Yue Rong Xuan Jun Yan  IMG #2
Yue Rong Xuan Jun Yan  IMG #3
Yue Rong Xuan Jun Yan  IMG #4
Yue Rong Xuan Jun Yan  IMG #5
Yue Rong Xuan Jun Yan  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp