RTG40 Overstromingslamp: Een Innovatieve Verlichtingsoplossing voor Oude Gebouwen

Een Nieuwe Benadering van Architecturale Verlichting

Met de opkomst van felgekleurde en intensieve verlichting in veel steden, kan de ultra-helderheid en rijke kleuren op oude gebouwen soms ongemakkelijke gevoelens veroorzaken. Traditionele schijnwerpers kunnen ook problemen veroorzaken bij het verlichten van deze gebouwen, omdat ze niet alleen moeilijk te installeren zijn op extreme posities, maar ook schade kunnen veroorzaken. RTG40C interpreteert "gemak en verberging" met "lichtgewicht en diversiteit".

RTG40C is een revolutionaire overstromingslamp die speciaal is ontworpen voor oude gebouwen. Het combineert functionaliteit met esthetiek en biedt een unieke verlichtingsoplossing die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

Wat RTG40C onderscheidt van andere verlichtingsoplossingen is de focus op "gemak en verberging". Door gebruik te maken van de structurele en milieukenmerken van oude gebouwen, biedt RTG40C een lichtgewicht en diverse verlichtingsoplossing die perfect past bij de unieke kenmerken van deze gebouwen.

De RTG40C overstromingslamp is gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegering materiaal, waardoor het zowel duurzaam als lichtgewicht is. Met afmetingen van slechts 4,0 cm x 4,0 cm x 5,8 cm en een gewicht van slechts 0,2 kg, kan de lamp discreet worden geïnstalleerd op tegels, kroonlijsten, balken en kolommen om nauwkeurige en verborgen verlichtingseffecten te bereiken.

Een van de belangrijkste kenmerken van de RTG40C is de speciale oppervlaktebehandeling, die ervoor zorgt dat de lamp perfect past bij de architectuur van het gebouw. Het biedt een breed scala aan installatieaccessoires, waardoor het zich gemakkelijk kan aanpassen aan verschillende omgevingen en installatievereisten.

De RTG40C overstromingslamp maakt gebruik van geavanceerde technologie en rijke ervaring op het gebied van verlichtingsproductie. Hierdoor kan het optimale lichteffecten bieden die perfect passen bij de diverse structuren en ruimtes van oude gebouwen. Bovendien heeft de lamp een IP67-classificatie, wat betekent dat het een uitstekende waterdichte prestatie biedt.

De RTG40C overstromingslamp is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het kan de emotie en unieke charme van het gebouw tot uitdrukking brengen door middel van zachte, specifieke verlichting. Of het nu overdag of 's nachts is, de lamp presteert uitstekend en zorgt voor een prachtige ambiance.

Het RTG40C-project werd gelanceerd in Turijn in september 2019 en werd voltooid in Hangzhou in oktober 2020. De massaproductie zal naar verwachting in november 2020 beginnen. Het ontwerp is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Verlichtingsproducten en Armaturen in 2022. Deze prestigieuze prijs erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp en beloont de technische kenmerken en artistieke vaardigheden die het tentoonstelt.

Met zijn unieke benadering van architecturale verlichting en aandacht voor detail, is de RTG40C overstromingslamp een ware blikvanger in de wereld van design en technologie. Het biedt een innovatieve oplossing voor het verlichten van oude gebouwen en creëert een prachtige ambiance die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Industrial design Hangzhou Roleds Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Industrial design Hangzhou Roleds Technology Co., Ltd
Projectteamleden: TAO CHEN NANA LEI ZIJIAN LI
Projectnaam: RTG40 Flood Lamp
Projectklant: Industrial design Hangzhou Roleds Technology Co., Ltd


RTG40 Flood Lamp IMG #2
RTG40 Flood Lamp IMG #3
RTG40 Flood Lamp IMG #4
RTG40 Flood Lamp IMG #5
RTG40 Flood Lamp IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp