360 Graden Functionele Lamp

Webcam Led Stand

Onze levens worden continu vastgelegd. Een gefilmde video, een geschreven document, een schilderij dat registreert. Dit wordt voornamelijk geproduceerd op het bureau. Het dagboek van vandaag, de opdracht van vandaag, de YouTube-video van vandaag, de memo van vandaag. We hebben een nieuwe LED-standaard ontworpen die je helpt deze momenten vast te leggen. Ik kreeg het idee toen ik foto's nam op mijn bureau of video's maakte.

Deze tafellamp heeft een flexibele beweging en kan 360 graden draaien. Bovendien is het een hoogwaardige LED-tafellamp met een webcam. De webcam kan elk moment opnemen in 1080p HD-kwaliteit. Niet alleen is het in HD, het gebruikt automatische scherpstelling om heldere beelden te behouden, van close-ups tot verre afstanden, variërend van 10 cm tot oneindige afstand. De rondheid van de structuur zorgt voor efficiënte warmteafvoer en biedt gebruikers comfortabel licht voor de ogen. Het is eenvoudig in elkaar te zetten.

Deze lamp is ontworpen voor thuisgebruik. Het bestaat uit twee buizen, een cirkelvormige LED-behuizing (boven en onder), een flexibel LED-paneel, een camera, een elektrisch circuit, een 5 micro-oplader, 8 wielen en een ondersteuningsplaat. De buizen zijn afkomstig van een winkel en zijn gemaakt van plastic spuitgietmateriaal. Ze zijn ontworpen om de huidige prijzen te verlagen door gebruik te maken van eenvoudige componenten en gemakkelijk verkrijgbare sensoren, circuits en opladers.

De afmetingen van het product zijn 520 mm bij 150 mm bij 468 mm. De webcam kan elk moment opnemen in 1080p HD-kwaliteit. Niet alleen is het in HD, het gebruikt automatische scherpstelling om heldere beelden te behouden, van close-ups tot verre afstanden, variërend van 10 cm tot oneindige afstand. Het is mogelijk om een breed gebied op te nemen met behulp van een precisie glazen lens. De Truecolor-technologie van de webcam zorgt ervoor dat er heldere en duidelijke video's kunnen worden opgenomen onder bijna alle verlichtingsomstandigheden. De ingebouwde hi-fi-microfoon kan opnemen met een hoge geluidskwaliteit en zorgt voor levendige kleuren en beelden met kristalhelder geluid dat bijna echt lijkt. De lichtgevende diode (LED) zorgt voor natuurlijk licht door de combinatie van 4 kleuren: rood (R), groen (G), blauw (B), wit (W). De rondheid van de structuur zorgt voor efficiënte warmteafvoer en biedt gebruikers comfortabel licht voor de ogen.

De lengte of hoogte van dit product kan worden aangepast aan de situatie van het bureau. De bediening is eenvoudig. Als je de stok vastpakt en draait, kun je met behulp van 8 wielsets de lengte en hoogte aanpassen. Dankzij de voordelen van wielrotatie en wrijving is een soepele aanpassing van de lengte mogelijk, zodat je het licht kunt inschakelen en de camera kunt flitsen in de gewenste positie.

Het project is gestart in maart 2019 en is op 23 juni afgerond. Het is op 23 juni 2019 geüpload op de Behance-website.

Dit ontwerp heeft een flexibele beweging en kan 360 graden draaien. Bovendien is het een hoogwaardige LED-tafellamp met een webcam. De webcam kan elk moment opnemen in 1080p HD-kwaliteit. Niet alleen is het in HD, het gebruikt automatische scherpstelling om heldere beelden te behouden, van close-ups tot verre afstanden, variërend van 10 cm tot oneindige afstand. De rondheid van de structuur zorgt voor efficiënte warmteafvoer en biedt gebruikers comfortabel licht voor de ogen. Het is eenvoudig in elkaar te zetten.

Afbeelding credits: #1: 360° Webcam LED Stand, 2019.

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Verlichtingsproducten en Armaturen in 2020. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gewaardeerd vanwege het integreren van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Ze zorgen voor voldoening en positieve gevoelens en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Sungsu Park
Afbeeldingscredits: #1: 360° Webcam LED Stand, 2019.
Projectteamleden: Sungsu Park
Projectnaam: Functional Lamp
Projectklant: Sungsu Park


Functional Lamp IMG #2
Functional Lamp IMG #3
Functional Lamp IMG #4
Functional Lamp IMG #5
Functional Lamp IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp