Oplamp: Een Unieke Tafellamp die Functionaliteit en Integratie Combineert

Een Meesterwerk van Sapiens Design Studio

Inleiding

De Oplamp, ontworpen door Sapiens Design Studio, is een moderne tafellamp die functionaliteit en integratie in uw leefruimte combineert. Met zijn unieke vormgeving kan de Oplamp eenvoudig worden aangepast om de sfeer in uw ruimte te veranderen. Elk van de drie kegelvormige elementen van de lamp kan worden gedraaid, waardoor verschillende lichtconfiguraties mogelijk zijn die natuurlijk samensmelten met de omringende architectuur.

De Oplamp is een tafellamp die bestaat uit een keramisch lichaam en een massief houten basis waarop een LED-lichtbron is geplaatst. Dankzij de fusie van de drie kegels kan het lichaam van de Oplamp in drie verschillende posities worden gedraaid, waardoor verschillende soorten licht worden gecreëerd. U kunt kiezen voor een hoge tafellamp met omgevingslicht, een lage tafellamp met omgevingslicht, of twee omgevingslichten. Elk van deze configuraties zorgt ervoor dat minstens één lichtstraal op natuurlijke wijze interactie heeft met de omringende architecturale omgeving.

De Oplamp wordt volledig met de hand ontworpen en vervaardigd in Italië. Het keramische lichaam en de massief houten basis worden met de hand gemaakt, waardoor elk stuk uniek is. De lamp is voorzien van een energiezuinige LED-lichtbron, die zorgt voor een heldere en duurzame verlichting.

Met afmetingen van 310 mm breed, 170 mm diep en 310 mm hoog, is de Oplamp een compacte en veelzijdige tafellamp die perfect past in elke ruimte.

De Oplamp is niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk, maar ook een bekroond ontwerp. In 2020 ontving het de Silver A' Design Award in de categorie Verlichtingsproducten en Armaturen. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen van topkwaliteit die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. De Oplamp werd geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheid, die een opmerkelijk niveau van excellentie tonen en positieve gevoelens, verbazing en verwondering opwekken.

De Oplamp is een gepatenteerd ontwerp, met patentnummer 102017000058677. Het patent is in 2018 toegekend aan Alessandro Mattia en Gloria Gianatti, de ontwerpers van de Oplamp. Het patent is geldig in Italië.

Met zijn unieke vormgeving, handgemaakte kwaliteit en veelzijdige lichtconfiguraties is de Oplamp een ware blikvanger in elk interieur. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan uw leefruimte met deze prachtige tafellamp.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Sapiens Design Studio
Afbeeldingscredits: Sapiens Design Studio
Projectteamleden: Alessandro Mattia Gloria Gianatti
Projectnaam: Oplamp
Projectklant: Sapiens Design Studio


Oplamp IMG #2
Oplamp IMG #3
Oplamp IMG #4
Oplamp IMG #5
Oplamp IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp