Hitoe Fold Aria: Een Dunne en Lichtgewicht Portemonnee met Maximale Functionaliteit

Een Innovatief Ontwerp van Hirotaka Satoh

Inleiding

De Hitoe Fold Aria is een revolutionaire portemonnee die is ontworpen om aan de wens te voldoen om zonder tas op pad te gaan. Met zijn dunne en lichte ontwerp is deze portemonnee perfect voor een minimalistische levensstijl in een wereld waarin contant geld steeds minder wordt gebruikt. Ontwerper Hirotaka Satoh heeft gestreefd naar een perfecte balans tussen minimalisme, gebruiksgemak en opslagcapaciteit.

Unieke Eigenschappen

Traditionele portemonnees worden dikker naarmate er meer kaarten en munten in worden bewaard. De Hitoe Fold Aria heeft echter een unieke "Hitoe" (enkele laag) structuur die voorkomt dat kaarten en munten elkaar overlappen. Hierdoor blijft de portemonnee dun en compact, zelfs wanneer er 5 biljetten en 5 kaarten in worden bewaard. Met een dikte van slechts 9 mm en een gewicht van ongeveer 33 gram is deze portemonnee ook extreem lichtgewicht. Een driehoekige haak aan de binnenkant van de portemonnee fungeert als een sluiting en voorkomt dat kaarten onverwacht uit de portemonnee vallen. Elke handeling kan met minimale inspanning worden uitgevoerd, waardoor het gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd.

Productie en Materialen

De Hitoe Fold Aria is gemaakt van hoogwaardig Italiaans plantaardig gelooid leer. Het productieproces omvat het samenvoegen van twee lagen ultradun leer door middel van verlijming. Deze techniek zorgt ervoor dat de portemonnee sterker, lichter en dunner is. Het oppervlakteleer heeft een witte poederachtige wax genaamd "bloom", die na verloop van tijd een transparante uitstraling krijgt. Het interieurleer heeft dezelfde kleur als het exterieurleer, maar is niet gewaxt, waardoor een prachtige kleurgradatie ontstaat wanneer de portemonnee wordt geopend.

Functionaliteit

De Hitoe Fold Aria is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met een eenvoudige beweging kunnen de kaarten en munten gemakkelijk worden geopend en gesloten. Biljetten kunnen zonder te vouwen worden ingevoegd en zijn gemakkelijk toegankelijk. De portemonnee biedt ruimte voor maximaal 6 kaarten en ongeveer 15 munten. Het ondiepe muntvak zorgt ervoor dat munten gemakkelijk kunnen worden gevonden en verwijderd, zonder dat ze uit de portemonnee vallen wanneer deze gesloten is.

Verkrijgbaarheid

Na een succesvolle crowdfundingcampagne in Japan, waarbij maar liefst 710.000 USD werd opgehaald, is de Hitoe Fold Aria nu beschikbaar voor het grote publiek. Deze innovatieve portemonnee is een perfecte combinatie van Japans vakmanschap en modern design.

Conclusie

Met zijn dunne en lichte ontwerp, maximale functionaliteit en hoogwaardige materialen is de Hitoe Fold Aria een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een minimalistische en stijlvolle manier om zijn of haar waardevolle spullen bij zich te dragen. Deze portemonnee is niet alleen praktisch, maar ook een esthetisch statement. Ervaar het gemak en de schoonheid van de Hitoe Fold Aria en ontdek waarom dit ontwerp bekroond is met de prestigieuze A' Design Award.

Afbeeldingscredits: Foto: Hirotaka Sato, Video: Hirotaka Sato

Intellectueel Eigendom: Handelsmerkregistratie (EU / China / Korea) Klasse 18 HITOE 1489157, Handelsmerkregistratie (JAPAN) Nr. 6253419 Klasse 18 HITOE, Handelsmerkregistratie (Taiwan) Klasse 18 HITOE Nr. 02130548, Handelsmerkregistratie (VS) Klasse 18 HITOE 6,171,770, Ontwerpregistratie (JAPAN) Nr. 1659078, Ontwerpregistratie (JAPAN) Nr. 1659079, Ontwerpregistratie (JAPAN) Nr. 1670259, Ontwerpregistratie (China) Nr. 6069152, Ontwerpregistratie (China) Nr. 6378263, Ontwerpregistratie (EU / VS / Korea / Singapore) DM / 207682, Ontwerpregistratie (EU / VS / Korea / Singapore) DM / 211734, Ontwerpregistratie (Taiwan) Registratie 109302094, Ontwerpregistratie (Taiwan) Registratie 109306945, Ontwerpregistratie (Australië) 202012701 202012702, Ontwerpregistratie (Australië) 202016654, Octrooi HITOE FOLD (JAPAN) P2019-211321

Prijzen en Erkenning: Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Mode en Reisaccessoires Design Award in 2022. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd vanwege hun integratie van de beste industriële praktijken en competente technische kenmerken, en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SATOH Hirotaka
Afbeeldingscredits: Photo:Hirotaka Sato Video:Hirotaka Sato
Projectteamleden: SATOH Hirotaka
Projectnaam: Hitoe Fold Aria
Projectklant: SATOH Hirotaka


Hitoe Fold Aria IMG #2
Hitoe Fold Aria IMG #3
Hitoe Fold Aria IMG #4
Hitoe Fold Aria IMG #5
Hitoe Fold Aria IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp