Hunters 40: Een Slimme Jacht met Luxe Design

Een Nieuwe Benadering van Technologie en Stijl

De Hunters 40 is een unieke jacht die ontworpen is om een tijdloze uitstraling te hebben en tegelijkertijd voorzien is van geavanceerde technologie en een stijlvol design. Deze slimme jacht, ontworpen door Baran Akalin, combineert high-tech functies met een agressieve en luxe uitstraling.

De Hunters 40 is ontworpen als een slimme jacht met een state-of-the-art besturingssysteem aan boord. Het volledig touchscreen console en het panoramische glazen plafond zijn slechts enkele van de technologische hoogstandjes van deze jacht. Daarnaast is er een spraakgestuurd systeem aanwezig en zijn de stoelen voorzien van verwarming. Aan de achterkant van de boot bevindt zich een schuifplatform en een elektrische loopplank die verticaal werkt en toegang biedt tot het water en de steiger. Bovendien kunnen de achterstoelen worden omgetoverd tot een zonnedek. De relingen zijn ontworpen om eenvoudig te kunnen worden verwijderd voor een sportieve uitstraling.

De Hunters 40 is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder glasvezel, zwart glas en roestvrij staal. Het ontwerp van de romp is voorzien van een V-vormige romp, wat zorgt voor uitstekende vaareigenschappen. Met een lengte van 11,95 meter, een breedte van 4,20 meter en een diepgang van 0,57 meter biedt deze jacht voldoende ruimte voor 6 gasten in 3 hutten. De twee 350 PK Mercury Sterndrive motoren zorgen voor een topsnelheid van 40 knopen.

De Hunters 40 is ontworpen om aan alle behoeften van een gezin te voldoen tijdens een vakantie op het water. Met het unieke spraakgestuurde systeem en het volledig touchscreen console is de bediening van deze jacht eenvoudig en intuïtief. De schuifplatform en de loopplank zorgen ervoor dat de volledige lengte van de boot functioneel gebruikt kan worden.

Het ontwerp van de Hunters 40 is gerealiseerd door Baran Akalin en zijn team. Het project begon in januari 2021 in Istanbul en werd in april 2021 afgerond. Tijdens het ontwerpproces waren er verschillende uitdagingen, zoals het implementeren van het schuifplatform en de loopplank op een boot van deze grootte en het creëren van een projectorfunctie door licht door het roestvrijstalen oppervlak van de boeg van de boot te laten schijnen.

De Hunters 40 is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een lust voor het oog. Het strakke design, het panoramische glazen plafond en de luxe afwerking maken deze jacht een echte blikvanger op het water. Met de Hunters 40 kunnen gezinnen genieten van een luxe vakantie op het water, terwijl ze profiteren van de nieuwste technologieën en een stijlvol design.

De Hunters 40 heeft onlangs de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Yacht and Marine Vessels Design. Deze prijs erkent het innovatieve en praktische ontwerp van de Hunters 40, dat voldoet aan de hoogste professionele en industriële normen.

Met de Hunters 40 heeft Baran Akalin een jacht ontworpen dat niet alleen indruk maakt met zijn technologische snufjes, maar ook met zijn stijlvolle en tijdloze design. Deze slimme jacht is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en luxe ervaring op het water.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Baran Akalin
Afbeeldingscredits: Baran Akalın
Projectteamleden: Baran Akalın
Projectnaam: Hunters 40
Projectklant: Baran Akalin


Hunters 40 IMG #2
Hunters 40 IMG #3
Hunters 40 IMG #4
Hunters 40 IMG #5
Hunters 40 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp