Lisanin: Een veelzijdige zwevende nachtkastje met verborgen lade en zonne-sconce

Een innovatief ontwerp van Mina Lisanin

Lisanin werd geïnspireerd door de veelzijdigheid van design tijdens het reizen. Er zijn zoveel prachtige meubelstukken in de wereld, waarom is er niet één die mensen gemakkelijk en betaalbaar kunnen aanpassen? Zo ontstond Lisanin.

Lisanin is een veelzijdig zwevend nachtkastje met een verborgen lade en zonne-sconce in één. Wil je snel je kamer veranderen? Geen probleem, klik gewoon een nieuwe afwerking erop! Lisanin biedt een eenvoudig alternatief voor doe-het-zelvers die een snelle make-over willen voor een fractie van de prijs. Bevestig eenvoudig het paneel aan de gewenste muur, klik een van de onderste afwerkingen en ladeafwerkingen erop en zet de schakelaar aan om het zonnelicht te activeren. Geen bedrading nodig.

Met afmetingen van 304,8 mm x 304,8 mm x 1219,2 mm past Lisanin perfect in elke slaapkamer. Het ontwerp is zorgvuldig overwogen om zowel functioneel als esthetisch te zijn. De verborgen lade biedt voldoende opbergruimte voor persoonlijke spullen, terwijl de zonne-sconce een warm en sfeervol licht creëert.

Het Lisanin-project begon in april 2020 in New York en werd in februari 2021 voltooid. Het is een product van het creatieve brein van Mina Lisanin, een getalenteerde ontwerper die bekend staat om haar innovatieve en functionele ontwerpen.

Lisanin is niet alleen een praktisch en veelzijdig meubelstuk, maar ook een duurzame keuze. Door gebruik te maken van zonne-energie vermindert het de behoefte aan elektriciteit en draagt het bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

Dit unieke ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Lisanin wordt gerespecteerd vanwege de integratie van de beste industriële praktijken en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Met Lisanin haal je niet alleen een functioneel nachtkastje in huis, maar ook een stukje design dat je kunt aanpassen aan je eigen stijl en smaak. Het is een slimme en duurzame keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig meubelstuk dat gemakkelijk te installeren en aan te passen is. Laat Lisanin je slaapkamer transformeren en geniet van de schoonheid en functionaliteit die het te bieden heeft.

Beeldcredits:

Afbeelding #1: Fotograaf Juan Carlos

Afbeelding #2: Fotograaf Juan Carlos

Afbeelding #3: Fotograaf Juan Carlos

Afbeelding #4: Fotograaf Juan Carlos

Afbeelding #5: Fotograaf Juan Carlos


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mina Lisanin
Afbeeldingscredits: Image #1 : Photographer Juan Carlos Image #2 : Photographer Juan Carlos Image #3 : Photographer Juan Carlos Image #4 : Photographer Juan Carlos Image #5 : Photographer Juan Carlos
Projectteamleden: Mina Lisanin
Projectnaam: Lisanin
Projectklant: Mina Lisanin


Lisanin  IMG #2
Lisanin  IMG #3
Lisanin  IMG #4
Lisanin  IMG #5
Lisanin  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp