Stijl Ontmoet Comfort: Pashaman Home's Elegant Arc Sofa

De Perfecte Balans Tussen Luxe en Gebruiksgemak

Ontdek de Elegant Arc, een meubelstuk waarin vakmanschap en natuurlijke materialen samenkomen om aan de hoogste comfort- en veiligheidseisen te voldoen. Deze sofa, bekroond met de prestigieuze A' Design Award, biedt een unieke zitervaring dankzij zijn innovatieve vulling en stijlvolle rondingen.

In de hedendaagse meubelmarkt is de kwaliteit van lederen sofa's zeer uiteenlopend, met veel producten die van inferieure synthetische materialen zijn gemaakt. Pashaman Home's Elegant Arc sofa doorbreekt deze trend met een ontwerp dat geïnspireerd is op de vraag naar duurzame, stevige en authentieke lederen sofa's. Het gebruik van grote stukken natuurlijk leer vermindert de noodzaak van chemische lijmen, wat resulteert in een gezond, milieuvriendelijk en robuust product dat minder snel scheurt of slijt.

De Elegant Arc is niet zomaar een sofa; het is een meesterwerk dat stijl en comfort harmonieus combineert. De oppervlakte van natuurlijk dierenleer biedt een zachte, delicate textuur, terwijl de binnenkant gevuld is met materialen zoals latex, UTTP-schuim en katoenwatten voor optimale ondersteuning en veerkracht. Dit zorgt voor een comfortabele zitervaring die gebruikers niet snel zullen vergeten.

Het realisatieproces van de Elegant Arc is even indrukwekkend als het eindproduct. De zitkussens zijn gemaakt van topnerf kalfsleer, watergewassen latex en hoogwaardig veerkrachtig UTTP-schuim. De rugleuning en armleuningen zijn eveneens gevuld met een mix van dons en katoenwatten, terwijl de poten van het meubelstuk van hout zijn vervaardigd.

Met afmetingen van 220 mm x 106 mm x 82 mm, biedt de sofa niet alleen een esthetisch aangename aanblik, maar ook een diepe zitplaats die gebruikers omarmt met warmte en comfort. De stevige armleuningen bieden niet alleen ondersteuning voor een comfortabele leun- of kussenrust, maar kunnen ook dienen als bijzettafeltjes voor het plaatsen van kleine voorwerpen.

Ontwikkeld in april 2023 in Lecong Town, Foshan City, Guangdong Province, en gelanceerd in mei 2023 in China, is de Elegant Arc het resultaat van uitgebreid onderzoek en creatieve uitdagingen. Het grootste obstakel was het creëren van een zachte maar veerkrachtige zitervaring. Na vele tests en aanpassingen vond het ontwerpteam de perfecte verhouding van dons tot katoenwatten, wat resulteerde in een comfortabele, ondersteunende en duurzame sofa.

De Elegant Arc van Pashaman Home is niet alleen een meubelstuk, maar ook een kunstwerk dat zich naadloos aanpast aan verschillende interieurstijlen. De sofa is bekroond met de Bronzen A' Furniture Design Award in 2024, een erkenning voor uitmuntend en creatief vernuftig ontwerp dat ervaring en vindingrijkheid bevestigt. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die de kwaliteit van het leven verbeteren en bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Pashaman Home
Afbeeldingscredits: Pashaman Home
Projectteamleden: Pashaman Home
Projectnaam: Elegant Arc
Projectklant: Pashaman Home


Elegant Arc IMG #2
Elegant Arc IMG #3
Elegant Arc IMG #4
Elegant Arc IMG #5
Elegant Arc IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp