Aoka Sales Office: Een Kunstgalerie voor het Leven

Een Meesterwerk van Miaoyi Jiang

Inleiding

Het Aoka Sales Office is een project dat een levenskunstgalerie creëert die voedingsstoffen absorbeert en een ontspannen sfeer biedt voor mensen. De ruimte maakt gebruik van curves, licht en schaduw, bergen en rotsen, en geometrische elementen. Beweeg langs de gebogen lijnen, ervaar de beweging van de ruimte, voel dat de omringende ruimte continu en geleidelijk is, vorm een open ruimte in de vorm van een curve van binnen naar buiten, en presenteert een gevoel van horizontale stroming in de ruimte.

Body

Dit is een feest voor de zintuigen van ultiem genot en ook een artistieke reis waar de ambachtsman de esthetiek van het leven ontmoet. Een levende esthetische kunstgalerie, die moderne eenvoud en elegante kunst combineert, combineert landschap, natuur, licht en schaduw in één binnenplaats en brengt de poëzie van het leven als dromen over, met de adem van water, wolken, bergen en rotsen.

Het ontvangstgedeelte heeft een aangepaste gebogen vorm en de punten en lijnen zijn in serie verbonden, net als een sculptuur. Kunstwerken en sculpturen versterken de schoonheid van de hele ruimte, de informele en ontspannen sfeer van de onderhandelingsruimte wordt gecreëerd en de integratie van gebogen elementen geeft mensen een comfortabel en interessant gevoel.

Conclusie

Het Aoka Sales Office is een uniek project dat een levensechte kunstgalerie creëert. Met zijn combinatie van moderne eenvoud, elegante kunst en natuurlijke elementen, biedt het een unieke en boeiende ervaring voor bezoekers. Het is een ware viering van esthetiek en een inspiratie voor de harmonie tussen mens en omgeving.

Image Credits: Gold Mantis Fotograaf, AOKA Sales Office, 2020.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Miaoyi Jiang
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Gold Mantis, AOKA Sales Office, 2020. Image #2: Photographer Gold Mantis, AOKA Sales Office, 2020. Image #3: Photographer Gold Mantis, AOKA Sales Office, 2020. Image #4: Photographer Gold Mantis, AOKA Sales Office, 2020. Image #5: Photographer Gold Mantis, AOKA Sales Office, 2020.
Projectteamleden: Miaoyi Jiang Zhu Tie Xifeng Li Zhen Zhang Bing Wu Can Zheng Kun Wu Ye lv
Projectnaam: Aoka
Projectklant: Miaoyi Jiang


Aoka IMG #2
Aoka IMG #3
Aoka IMG #4
Aoka IMG #5
Aoka IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp