Vestel EVC 05: Een Intuïtieve Interface voor Elektrische Voertuigladers

Een Innovatieve Oplossing van Vestel UX en UI Design Group

Elektrische voertuigen worden steeds populairder en de behoefte aan efficiënte oplaadoplossingen groeit. Vestel heeft gereageerd op deze vraag met de Vestel EVC 05, een elektrische voertuiglader met een intuïtieve interface die het opladen van voertuigen eenvoudig en snel maakt.

De Vestel EVC 05 is ontworpen door het Vestel UX en UI Design Group-team en biedt gebruikers een naadloze ervaring tijdens het opladen van hun elektrische voertuigen. Met een intuïtieve interface kunnen gebruikers gemakkelijk hun oplaadsessie bedienen en beheren.

De interface is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit. Het 10,4-inch brede scherm biedt voldoende ruimte voor interactie tussen de gebruiker en de display. Duidelijke illustraties en informatieve teksten begeleiden de gebruiker bij elke stap van het oplaadproces, waardoor ze de juiste acties kunnen ondernemen.

De Vestel EVC 05 ondersteunt het opladen met Schuko- en AC-type connectoren, waardoor het compatibel is met verschillende elektrische voertuigen. Het ontwerp is gericht op eenvoud en transparantie, met iconen en kleurenpaletten die internationaal erkend worden voor het gebruik van oplaadaansluitingen.

Een van de unieke kenmerken van de Vestel EVC 05 is de mogelijkheid om een oplaadsessie te reserveren. Dit biedt gebruikers flexibiliteit en gemak, zodat ze hun oplaadtijd kunnen plannen op basis van hun behoeften. Het ontwerp is ook gericht op het voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van vandaag en het inspelen op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit.

Het Vestel UX en UI Design Group-team heeft intensief onderzoek gedaan naar de behoeften van gebruikers en heeft gebruik gemaakt van A/B-testen om de interface te optimaliseren. Door gebruikersreizen in kaart te brengen en deze te combineren met geschikte interfaces, hebben ze een betere gebruikerservaring kunnen creëren voor de gebruikers van Vestel's slimme apparaten.

Het ontwerpproces van de EV-lader-interface was niet zonder uitdagingen. Het team heeft zich gericht op het creëren van een eenvoudige en transparante interface, waarbij iconen en kleurenpaletten zorgvuldig zijn gekozen om gebruikers te begeleiden bij het gebruiksgemak. De plaatsing van de aansluitingen op het apparaat wordt weergegeven in realistische illustraties om de toegankelijkheid te verbeteren.

De Vestel EVC 05 is een bekroond ontwerp en heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interface, Interaction and User Experience Design. Dit bekroont het praktische en innovatieve ontwerp dat voldoet aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp integreert de beste praktijken uit de industrie en biedt een positieve gebruikerservaring, waardoor het bijdraagt aan een betere wereld.

Met de Vestel EVC 05 biedt Vestel een geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen. Het intuïtieve ontwerp, de compatibiliteit met verschillende voertuigen en de mogelijkheid om oplaadsessies te reserveren maken het een ideale keuze voor elektrische voertuigbezitters.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Vestel UX/UI Design Group
Afbeeldingscredits: Main image #1 : Vestel UX/UI Design Group,Vestel Optional image #1 : Vestel UX/UI Design Group,Vestel Optional image #2 : Vestel UX/UI Design Group,Vestel Optional image #3 : Vestel UX/UI Design Group,Vestel Optional image #4 : Vestel UX/UI Design Group,Vestel Video: Vestel UX/UI Design Group,Vestel PDF: Vestel UX/UI Design Group,Vestel
Projectteamleden: İlayda Ürel Cemre Fidan Tüzün Sultan Sel Vestel UX/UI Design Group
Projectnaam: Vestel EVC 05
Projectklant: Vestel UX/UI Design Group


Vestel EVC 05 IMG #2
Vestel EVC 05 IMG #3
Vestel EVC 05 IMG #4
Vestel EVC 05 IMG #5
Vestel EVC 05 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp