Gang Long Yan Shan Ying: Een Verfijnde Verkoopcentrum met Moderne Elegantie

Een Ontwerp van GP Design

Inleiding

Het verkoopcentrum Gang Long Yan Shan Ying is een meesterwerk van GP Design dat de essentie van moderniteit en artistieke elegantie combineert. Het ontwerp is geïnspireerd op het natuurlijke fenomeen van het noorderlicht en maakt van licht de kern van het ontwerp. Met een grote kroonluchter die de vorm van het noorderlicht weerspiegelt en flexibele LED-lijnen op de muur die een elegante gloed uitstralen, komen licht en schaduw samen in de hal van het verkoopcentrum.

De ruimte van het verkoopcentrum is gestructureerd rond een minimalistisch ontwerp dat voldoet aan de perceptuele, instinctieve en rationele behoeften van de menselijke omgeving. De gestroomlijnde lijnen creëren een luxueuze sfeer en de combinatie van verschillende materialen zorgt voor een dynamisch ruimteframe, waarin puntige lijnen en ritmische lijnen elkaar afwisselen om de ruimte levendiger te maken.

Het verkoopcentrum van 500 vierkante meter is relatief transparant en biedt een uitstekend uitzicht en goede interactie tussen binnen en buiten. De combinatie van lijnen en indeling verrijkt het niveau van de ruimte.

Om het ontwerp te realiseren binnen een beperkt budget, is de hele ruimte omhuld met behang, marmeren baksteen, steen en roestvrij staal. Op deze manier wordt op een beknopte en vakkundige manier een moderne en elegante sfeer gecreëerd.

De hoofdtoon van het verkoopcentrum is zwart, wit en grijs, wat de elegantie en sfeer van de ruimte uitdrukt. Het contrast van complementaire kleuren van zachte meubels verhoogt de interesse van de ruimte en maakt de ruimte tegelijkertijd energieker.

Het verkoopcentrum Gang Long Yan Shan Ying is voltooid in oktober 2020 in Liyang City, Jiangsu Province, China.

Het ontwerp is gebaseerd op het thema van het zoeken naar licht, waarbij het noorderlicht symbool staat voor het licht van geluk. De grote kroonluchter in de hal, de lichtgevende vorm van vuurvliegjes en de sculpturen op de landschapstrappen maken de ruimte levendiger en sluiten aan bij het thema van het zoeken naar licht.

Een van de uitdagingen van het ontwerp was het creëren van een VIP-ruimte die aansluit bij de algehele sfeer van de ruimte. Door enkele metalen lijnen toe te voegen, werd de kwaliteit van de ruimte versterkt. De combinatie van het oorspronkelijke houten vloer en een artistiek kleed maakt de ruimte uitnodigender.

Het verkoopcentrum Gang Long Yan Shan Ying is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise, innovatie en creativiteit. Het ontwerp wordt geprezen om zijn technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Het verkoopcentrum Gang Long Yan Shan Ying is een meesterwerk dat de perfecte balans vindt tussen moderniteit, elegantie en artistieke flair. Met zijn unieke ontwerp en aandacht voor detail is het een inspiratiebron voor de wereld van interieurontwerp en architectuur.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Weidong Cao
Afbeeldingscredits: Weidong Cao
Projectteamleden: Interior Design: GP Design
Projectnaam: Gang Long Yan Shan Ying
Projectklant: Weidong Cao


Gang Long Yan Shan Ying IMG #2
Gang Long Yan Shan Ying IMG #3
Gang Long Yan Shan Ying IMG #4
Gang Long Yan Shan Ying IMG #5
Gang Long Yan Shan Ying IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp