Love Story: Een Unieke en Moderne Residentie in Taoyuan, Taiwan

Een meesterwerk van Ting Chang Chang

Inleiding

De residentie Love Story, ontworpen door Ting Chang Chang, is een prachtig voorbeeld van modern en natuurlijk wonen. Gelegen in de wijk Bade in Taoyuan, Taiwan, biedt deze woning een unieke vakantie-ervaring voor de bewoners. Met zijn symmetrische ontwerp, lichte en elegante kleurencombinaties en doordachte ruimtelijke indeling, is Love Story een ware oase van rust en comfort.

De inspiratie voor dit ontwerp kwam voort uit de kenmerken van de ruimte en de warme persoonlijkheid van de bewoners. Ting Chang Chang en zijn team hebben gebruik gemaakt van materialen zoals geborsteld staal fineer, Silestone, natuurlijk marmer en andere hoogwaardige materialen om een sfeer van verfijning en luxe te creëren. Met zijn hoge plafonds en overvloedige natuurlijke verlichting is de residentie een lust voor het oog.

De unieke eigenschappen van Love Story zijn te danken aan de moderne ontwerptechnieken en het gebruik van symmetrie in de ruimtelijke indeling. Het ontwerp is zowel eenvoudig als verfijnd, met een perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit. Het team heeft zorgvuldig verschillende ruimtes ingericht met behulp van een breed en open ontwerp, waardoor er een gevoel van harmonie en ruimtelijkheid ontstaat. Daarnaast is er gebruik gemaakt van spiegeleffecten en draken grijs marmer, wat een extra vleugje elegantie aan het ontwerp geeft.

De realisatie van Love Story is mogelijk gemaakt door het gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Houten vloeren, ijzeren lakverf, geborsteld stenen fineer, Silestone, natuurlijk marmer en andere hoogwaardige materialen zijn gebruikt om een luxueuze en duurzame leefomgeving te creëren. Daarnaast is er gebruik gemaakt van moderne apparatuur en slimme apparaten om het comfort in de woning te verbeteren.

De residentie heeft een totale oppervlakte van ongeveer 214,87 vierkante meter en bestaat uit een entree, woonkamer, eet- en keukenruimte, multifunctionele kamer, audiovisuele ruimte, opslagruimte, twee slaapkamers en drie badkamers. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om te voldoen aan de behoeften en wensen van de bewoners.

Love Story kan worden omschreven met de volgende trefwoorden: modern, natuurlijk, symmetrisch, maisonnette, vakantie, residentieel ontwerp, interieurontwerp en ruimtelijk ontwerp. Het ontwerp is gerealiseerd door Ting Chang Chang en zijn team, die met hun expertise en creativiteit een prachtige leefomgeving hebben gecreëerd.

De realisatie van dit ontwerp was geen eenvoudige taak. Het team heeft te maken gehad met verschillende uitdagingen, zoals het vinden van de juiste materialen en het creëren van een harmonieuze ruimtelijke indeling. Desondanks is het resultaat verbluffend en getuigt het van de uitstekende ontwerptechnieken van Ting Chang Chang.

Love Story is niet alleen een prachtige residentie, maar ook een functionele en comfortabele leefomgeving. Het ontwerp omvat verschillende ruimtes, zoals een multifunctionele kamer en een audiovisuele ruimte, die perfect zijn voor het ontvangen van vrienden en familie. Bovendien is de keukenruimte opnieuw ontworpen om ruimer en comfortabeler te zijn, passend bij de gastvrije persoonlijkheid van de bewoners. Het ontwerp maakt ook gebruik van slimme apparaten om het comfort en gemak in het dagelijks leven te vergroten.

Love Story is een project dat in februari 2019 is voltooid in Taoyuan, Taiwan. Het is een ware blikvanger in de wijk Bade en heeft al veel lof en erkenning ontvangen. Het ontwerp is bekroond met de Iron A' Design Award in 2021, een prestigieuze prijs die wordt toegekend aan ontwerpen die voldoen aan professionele en industriële normen en die innovatief en praktisch zijn.

Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail is Love Story een ware inspiratiebron voor liefhebbers van modern en natuurlijk wonen. Het is een plek waar schoonheid en functionaliteit samenkomen en waar bewoners kunnen genieten van een ontspannen en luxueuze leefomgeving.

Afbeeldingen met dank aan Difussion Light Interior Design.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ting-Chang Chang
Afbeeldingscredits: Difussion Light Interior Design
Projectteamleden: Ting-Chang Chang
Projectnaam: Balmy Beam
Projectklant: Ting-Chang Chang


Balmy Beam IMG #2
Balmy Beam IMG #3
Balmy Beam IMG #4
Balmy Beam IMG #5
Balmy Beam IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp