Wei Shi: Een Innovatieve Sodium Hypochlorite Box voor Thuisgebruik

Een Efficiënte en Veilige Manier om Te Steriliseren

Met de ontwikkeling van het nieuwe tijdperk en de voortdurende vooruitgang van wetenschap en technologie, zijn er steeds meer bacteriën en virussen ontstaan. Het desinfecteren van dagelijkse gebruiksvoorwerpen is geleidelijk uitgebreid van openbare ruimtes naar thuis, wat ook een verbetering is in het bewustzijn van een gezonde levensstijl.

Wei Shi is een innovatieve sodium hypochlorite box ontworpen door Qiaolong Huang. Deze professionele 2L high-capacity box stelt gebruikers in staat om zelfgemaakt kiemdodend water efficiënt te produceren en te gebruiken voor effectieve sterilisatie. Het beschikbaar hebben en opslaan van desinfecterende oplossingen is altijd een uitdaging geweest voor sommige consumenten, vooral degenen met kinderen. Met Wei Shi kunnen gebruikers eenvoudig desinfecterende vloeistof produceren, wat het dagelijks gebruik aanzienlijk vergemakkelijkt, vooral in noodsituaties.

De Wei Shi sodium hypochlorite box heeft een eenvoudig en technologisch uiterlijk en een doordachte structuur, waardoor het naadloos kan integreren in elke thuisomgeving. Het heeft een elegante productboog, een visuele afdekking en een eenvoudige bediening. Wei Shi is ontworpen met dubbelwandige holle afvoergaten, waardoor water snel kan worden afgevoerd. Het chloor dat wordt gegenereerd tijdens het proces van het maken van kiemdodend water wordt langs de ventilatieopening afgevoerd, wat de veiligheid garandeert.

De afmetingen van de Wei Shi box zijn 230 mm x 160 mm x 132 mm. Om natuurlijk en zelfgemaakt kiemdodend water te produceren, voegt u water en zout toe aan de box in de juiste verhouding. Het principe is eenvoudig: NaCl wordt toegevoegd, Cl2 en H2O worden gecombineerd om HCLO te genereren, wat effectieve sterilisatie mogelijk maakt zonder chemische resten achter te laten.

Het gebruik van de Wei Shi sodium hypochlorite box is eenvoudig. U hoeft alleen het zout en water in de juiste verhouding toe te voegen, op de knop te drukken nadat u de stroom heeft ingeschakeld. Het indicatielampje aan de zijkant van de box geeft de werkstatus weer. Na 10 minuten elektrolyse wordt het kiemdodende water gegenereerd.

Wei Shi is in 2009 gestart als een project in SHENZHEN. Sinds de lancering in mei 2020 is Wei Shi binnen een half jaar geëxporteerd naar veel landen en goed ontvangen door gebruikers.

De Wei Shi sodium hypochlorite box is een essentieel apparaat voor thuisgebruik. Het zelfgemaakte kiemdodende water kan worden gebruikt voor het weken en steriliseren in de box zelf of worden verdeeld over verschillende containers. Het kan veilig en zonder irritatie worden gebruikt in verschillende situaties. Met dubbelwandige holle afvoergaten kan water snel worden afgevoerd. Chloorgas dat wordt gegenereerd tijdens het proces van het produceren van kiemdodend water wordt langs de ademende rand afgevoerd om de veiligheid volledig te waarborgen.

Wei Shi heeft het intellectuele eigendomsrecht met het octrooinummer 202030134071.7. Het is ook bekroond met de Iron A' Design Award in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Wei Shi wordt gerespecteerd vanwege de integratie van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.

Met Wei Shi kunnen gebruikers op een efficiënte en veilige manier hun dagelijkse omgeving steriliseren. Het biedt gemak en gemoedsrust, vooral in tijden van nood. Met zijn innovatieve ontwerp en functionaliteit is Wei Shi een waardevolle toevoeging aan elk huishouden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: BH design
Afbeeldingscredits: BH design
Projectteamleden: Qiaolong Huang
Projectnaam: Wei Shi
Projectklant: BH design


Wei Shi IMG #2
Wei Shi IMG #3
Wei Shi IMG #4
Wei Shi IMG #5
Wei Shi IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp