Lui's Kickproof: Een Functioneel Quilt voor Kinderen

Een innovatief ontwerp dat het probleem van het wegtrappen van dekens tijdens het slapen oplost

Slapen is essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Maar veel ouders kennen het probleem van kinderen die 's nachts hun dekens wegtrappen en koud worden. Gelukkig heeft ontwerper Yao Lu een oplossing bedacht met zijn Lazygoose's Kickproof quilt. Dit functionele quilt is speciaal ontworpen voor schoolgaande kinderen en biedt een comfortabele en beschermende slaapomgeving.

Veel kinderen zijn tijdens het slapen actief en draaien zich vaak om. Dit kan leiden tot het wegtrappen van dekens, waardoor ze koud worden en hun slaap wordt verstoord. De Lazygoose's Kickproof quilt is ontworpen om dit probleem aan te pakken. Het quilt heeft een unieke type-X structuur die is gebaseerd op de ergonomie van kinderen. Deze structuur past zich aan het lichaam aan en biedt de juiste weerstand om luchtverlies aan beide zijden te voorkomen.

Een ander kenmerk van dit ontwerp is de verbrede vissenstaartruimte. Hierdoor wordt voorkomen dat de huid wordt blootgesteld wanneer kinderen met hun voeten tegen het quilt schoppen. Dit biedt uitgebreide bescherming tijdens het slapen en voorkomt dat kinderen verkouden worden.

De Lazygoose's Kickproof quilt maakt gebruik van hoogwaardige materialen om het comfort en de functionaliteit te garanderen. Het quilt is gevuld met Duits Soft Fiber, een nieuw isolatiemateriaal dat vergelijkbaar is met dons. Dit materiaal houdt de warmte vast en zorgt voor een constante temperatuur. Bovendien is de stof gemaakt van Zwitsers Sanitized® antibacterieel materiaal, dat bestand is tegen zweetvlekken en gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen. Dit zorgt voor een hygiënische slaapomgeving voor kinderen.

De Lazygoose's Kickproof quilt is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 120 cm x 150 cm, 150 cm x 200 cm en 200 cm x 230 cm. Hierdoor is er een geschikte maat voor kinderen van verschillende leeftijden.

Lu Yao, de ontwerper van dit innovatieve quilt, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de slaapgewoonten van kinderen. Uit studies is gebleken dat kinderen tijdens het slapen veel vaker dekens wegtrappen dan volwassenen. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals verkoudheid. Met de Lazygoose's Kickproof quilt kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen comfortabel en beschermd slapen.

Het ontwerp van de Lazygoose's Kickproof quilt heeft internationale erkenning gekregen. Het heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van Lu Yao wordt geprezen om zijn integratie van beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken.

Met de Lazygoose's Kickproof quilt kunnen kinderen genieten van een goede nachtrust zonder zich zorgen te hoeven maken over het wegtrappen van dekens. Dit functionele quilt biedt niet alleen comfort, maar ook bescherming en hygiëne. Het is een waardevolle toevoeging aan de slaaproutine van kinderen en een must-have voor ouders die het beste willen voor hun kinderen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Philip Lu
Afbeeldingscredits: Philip Lu
Projectteamleden: Lu Yao
Projectnaam: Lazygoose’s Kickproof
Projectklant: Philip Lu


Lazygoose’s Kickproof IMG #2
Lazygoose’s Kickproof IMG #3
Lazygoose’s Kickproof IMG #4
Lazygoose’s Kickproof IMG #5
Lazygoose’s Kickproof IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp