LN Residence: Een Unieke Samensmelting van Modern Design en Lokale Cultuur

Een Hoogwaardig Serviced Apartment in Guangzhou Science City

LN Residence is een exclusief serviced apartment merk van LN (Lingnan) Holdings. Gelegen in Guangzhou Science City, Guangdong Province, China, is het de ideale plek voor de ontwikkeling van hoogwaardige technologie-industrieën. Met zijn combinatie van cutting-edge fashion en gastvrijheid van Lingnan, biedt LN Residence niet alleen een warme leefomgeving, maar ook een sterrenwaardige service.

Het ontwerp van LN Residence, genaamd Neighbors Science City LN Residence, is gerealiseerd door Muchuan Xu, Minxi Cai en Junjie Li. Het is een uniek appartementencomplex dat zich richt op het creëren van een buurtgemeenschap en het delen van ruimtes. Het ontwerp is geïnspireerd op de stedelijke uitstraling van Guangzhou en maakt gebruik van moderne vormgeving en nieuwe materialen om een eigentijdse en lokale sfeer te creëren.

De essentie van het ontwerp is het gebruik van vierkante vormen om de relatie tussen de stedelijke buurten te herdefiniëren en gedeelde ruimtes te creëren. Het hele complex, inclusief de lobby bar, het restaurant, de gedeelde ruimtes, de fitnessruimte en de multifunctionele vergaderruimte, is doordrenkt met lokale culturele kenmerken. Dit zorgt voor een unieke en authentieke ervaring voor de bewoners en bezoekers van LN Residence.

Wat Neighbors Science City LN Residence onderscheidt van andere ontwerpen is het streven naar functionaliteit en interactie. Het complex biedt verschillende soorten appartementen, variërend van één slaapkamer met een woonkamer tot drie slaapkamers met een woonkamer. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en om te voldoen aan de behoeften van zowel zakenreizigers als langdurige bewoners.

De materialen die gebruikt zijn in het ontwerp zijn zorgvuldig gekozen om een warme en moderne sfeer te creëren. Een opvallend materiaal dat veelvuldig wordt gebruikt is terrazzo, dat bekend staat om zijn kosteneffectiviteit, naadloze afwerking en mogelijkheid tot kleurcombinaties. Dit draagt bij aan de jeugdige uitstraling van het complex en zorgt voor een harmonieus geheel.

Het ontwerpteam, bestaande uit Muchuan Xu, Minxi Cai, Junjie Li, Shangzhao Yang, Qijun Lu, Lihua Chen, Qiuyun Wu, Honglei Song, Yingxin Zhu en Lingjing He, heeft met Neighbors Science City LN Residence een unieke en inspirerende leefomgeving gecreëerd. Het ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch en cultureel relevant.

Neighbors Science City LN Residence is een bekroond ontwerp en heeft de Golden A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent het buitengewone ontwerp en de impact ervan op de wereld.

Met zijn unieke combinatie van modern design en lokale cultuur is Neighbors Science City LN Residence een voorbeeld van innovatie en creativiteit in de wereld van architectuur en design. Het biedt een inspirerende leefomgeving voor de bewoners en draagt bij aan de ontwikkeling van Guangzhou Science City als een centrum voor hoogwaardige technologie-industrieën.

Copyrights behoren toe aan Vantree Design, 2021.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Muchuan Xu
Afbeeldingscredits: Copyrights belong to Vantree Design, 2021.
Projectteamleden: Muchuan Xu Minxi Cai Junjie Li Shangzhao Yang Qijun Lu Lihua Chen Qiuyun Wu Honglei Song Yingxin Zhu Lingjing He
Projectnaam: Guangzhou Science City LN Residence
Projectklant: Muchuan Xu


Guangzhou Science City LN Residence IMG #2
Guangzhou Science City LN Residence IMG #3
Guangzhou Science City LN Residence IMG #4
Guangzhou Science City LN Residence IMG #5
Guangzhou Science City LN Residence IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp