Gorgeous Tranquility: Een Studie van Onderstated Luxe door Guten Interior Design

Een verfijnde residentiële ruimte waarin steen, hout en titanium samensmelten tot een harmonieus geheel

Ontdek de Gorgeous Tranquility, een residentieel ontwerp van Guten Interior Design dat een serene en luxueuze sfeer creëert door het gebruik van natuurlijke materialen en een open indeling.

Guten Interior Design heeft een meesterwerk gecreëerd voor een gezin van vier, genaamd 'Gorgeous Tranquility'. De klant had een duidelijke visie: een ingetogen maar luxueuze sfeer, een lichte maaltijd- en delicatessenruimte, een studeerkamer met dubbele ingangen en stereosystemen. Om deze ideale woning te realiseren, koos de ontwerper voor steen als basis, gecombineerd met massief hout en titanium plated metaal. Het resultaat is een exclusieve residentie die luxe uitstraalt en harmonieus resoneert met het geluid.

Wat dit ontwerp onderscheidt, is de grootse sfeer die het uitstraalt. De ontwerper heeft grootse elementen geïntegreerd, zoals volledig hoge kasten, plafondframes en een open indeling in de openbare ruimte. Dit creëert een doorlopend visueel effect. Tegelijkertijd geven het marmer en het massieve hout de ruimte een serene en ingetogen indruk, terwijl ze een unieke en verfijnde charme uitstralen.

De functionaliteit van de ruimte is op maat gemaakt. De ontwerper heeft een massief houten bar gecombineerd met het lichte maaltijdgedeelte op het keukeneiland. Een van de deuren van de studeerkamer is een schuifdeur, die de breedte van de openbare ruimte kan vergroten wanneer deze open is en privacy kan bieden wanneer deze gesloten is.

De Gorgeous Tranquility is gerealiseerd met behulp van milieuvriendelijke latexverf, massief hout, marmer, plaattegels, steenfineer, ijzeren onderdelen, laminaatvloeren, glas, titanium plated metaal, zwarte spiegel, staal geborsteld houtfineer, enz. De kleuren in de ruimte zijn natuurlijk en puur, met neutrale kleuren die overal in de ruimte zijn aangebracht met steen en hout. Tegelijkertijd reflecteren enkele titanium-plated metalen en zwarte spiegels het licht in de ruimte, wat een luxueuze touch geeft.

De Gorgeous Tranquility is een bekroond ontwerp. Het won de Bronzen A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. Ze worden gewaardeerd voor het integreren van de beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, vertonen sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan de verbetering van de levenskwaliteit, waardoor de wereld een betere plek wordt.

De Gorgeous Tranquility is een prachtig voorbeeld van hoe een ingetogen en luxueuze sfeer kan worden gecombineerd om een unieke en verfijnde woonruimte te creëren. Het is een bewijs van de creativiteit en het vakmanschap van Guten Interior Design, en een inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een harmonieuze en luxueuze woonervaring.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guten Interior Design
Afbeeldingscredits: Guten Interior Design
Projectteamleden: Guten Interior Design
Projectnaam: Gorgeous Tranquility
Projectklant: Guten Interior Design


Gorgeous Tranquility IMG #2
Gorgeous Tranquility IMG #3
Gorgeous Tranquility IMG #4
Gorgeous Tranquility IMG #5
Gorgeous Tranquility IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp