RingCentral Message Video Phone: Een Overzicht van een Krachtige App

Een Vernieuwende Benadering van Bedrijfscommunicatie

RingCentral Message Video Phone is een innovatieve app die bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau tilt. Met deze krachtige tool kunnen gebruikers moeiteloos samenwerken en efficiënt communiceren, waar ze zich ook bevinden. In dit artikel verkennen we de unieke eigenschappen en functionaliteiten van deze app, evenals het creatieve proces achter het ontwerp.

RingCentral is het nummer één platform voor bedrijfscommunicatie, dat alles en iedereen samenbrengt om werk gedaan te krijgen. Om de veelzijdigheid en volledigheid van dit product te laten zien, heeft NotReal een overzichtsvideo ontwikkeld die alle mogelijkheden van deze krachtige app belicht.

De video is opgebouwd uit verschillende werelden: de echte wereld, de digitale wereld en de abstracte wereld. Gedurende de video zien we een team dat samenwerkt via de app, terwijl ze een product creëren. Deze benadering zorgt ervoor dat de kijker een goed beeld krijgt van de gebruikerservaring, de app zelf en de waardevolle functies die het biedt.

Het ontwerp van de RingCentral Message Video Phone is gerealiseerd met behulp van geavanceerde CGI-technologie. Het team heeft gebruik gemaakt van C4D voor het ontwerpen en animeren van de 3D-beelden, Redshift als render engine en Adobe After Effects voor het compositing proces. Het resultaat is een verbluffende visuele presentatie die de kijkers meeneemt in de wereld van RingCentral.

De technische specificaties van de video zijn indrukwekkend. Met een resolutie van 1920 pixels x 1080 pixels en een framerate van 24 frames per seconde, zorgt de video voor een meeslepende kijkervaring.

Het creatieve team achter het ontwerp van de RingCentral Message Video Phone bestaat uit getalenteerde professionals. Valeria Moreiro en Milton Gonzalez waren verantwoordelijk voor het co-creëren en regisseren van de video, terwijl Roberto Connolly als uitvoerend producent optrad. Daarnaast hebben Joana Cabrera, Luján Borzi, Josefina Llano, Macs Riedel, Sergio Fuego, Nahuel Belich, RotoArt en Facundo Capece allemaal een bijdrage geleverd aan het succes van dit project.

De uitdaging bij het ontwerpen van deze video lag in het communiceren van de gebruikerservaring, de app zelf en de algemene concepten van het vereenvoudigen en verbeteren van de dagelijkse werkzaamheden. Het team heeft deze uitdaging overwonnen door gebruik te maken van hyperrealistische omgevingen om de gebruiker subjectief weer te geven, de app te tonen via de interface en de concepten te visualiseren in meer abstracte scènes.

RingCentral Message Video Phone is een indrukwekkende app die de manier waarop bedrijven communiceren en samenwerken transformeert. Met zijn uitgebreide functionaliteiten en intuïtieve interface biedt deze app een naadloze ervaring voor gebruikers over de hele wereld.

Het project voor de RingCentral Message Video Phone startte op 29 mei 2020 en de uiteindelijke oplevering van de video/versie vond plaats op 4 augustus 2020. Het was een intensief proces, waarbij het team van NotReal nauw samenwerkte met RingCentral om een video te creëren die de essentie van deze krachtige app vastlegt.

De RingCentral Message Video Phone heeft al erkenning gekregen voor zijn uitmuntende ontwerp. In 2021 werd dit ontwerp bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Film, Video en Animatie. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie.

RingCentral Message Video Phone is een gamechanger op het gebied van bedrijfscommunicatie. Met zijn geavanceerde functies, intuïtieve interface en verbluffende visuele presentatie, biedt deze app een nieuwe manier van samenwerken en communiceren voor moderne bedrijven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Not Real
Afbeeldingscredits: All images and video were developed by the full team at NotReal (see TEAM MEMBERS). There are no specific credits for individual content.
Projectteamleden: Co-Creative & Art Director: Valeria Moreiro Co-Creative & Animation Director: Milton Gonzalez Executive Producer: Roberto Connolly Production Assistant: Joana Cabrera Designer: Luján Borzi Designer: Josefina Llano Designer: Macs Riedel Designer: Sergio Fuego Designer: Valeria Moreiro Designer: Milton Gonzalez Animator: Macs Riedel Animator: Sergio Fuego Animator: Joana Cabrera Animator: Milton Gonzalez Lighting & Shading: Valeria Moreiro Rendering & Compositing: Milton Gonzalez 3D Modeler: Nahuel Belich 3D Modeler: RotoArt Music & Sound Designer: Facundo Capece
Projectnaam: RingCentral - Message, Video, Phone.
Projectklant: Not Real


RingCentral - Message, Video, Phone. IMG #2
RingCentral - Message, Video, Phone. IMG #3
RingCentral - Message, Video, Phone. IMG #4
RingCentral - Message, Video, Phone. IMG #5
RingCentral - Message, Video, Phone. IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp