Zenfone 4 Max Product Video

Studio Behide

Inleiding

De Zenfone 4 Max is een smartphone met een hoge capaciteit batterij, perfect geschikt voor buitensportliefhebbers. In deze korte film worden elementen van balspelen en speelvelden gecombineerd om de sfeer van racen en spelen op een levendig en vrolijk tempo weer te geven. Het belichaamt de geest van energieke deelname.

Deze video is ontworpen voor de lancering van de ASUS Zenfone 4 Max-campagne. De Zenfone 4 Max is een Android-smartphone met een lange batterijduur. Het richt zich op jongeren die dol zijn op buitensporten.

Deze 3D CG-animatieproductvideo is ontworpen voor de ASUS Zenfone 4 Max-lancering in 2017. De Zenfone 4 Max is een smartphone met een hoge capaciteit batterij, perfect geschikt voor buitensportliefhebbers. In deze korte film worden elementen van balspelen en speelvelden gecombineerd om de sfeer van racen en spelen op een levendig en vrolijk tempo weer te geven. Het belichaamt de geest van energieke deelname.

Het productietraject duurde 6 maanden en vond plaats in Taipei, Taiwan.

Deze video is ontworpen door Studio Behide en de 3D CG-animatie is gemaakt met GPU-rendering. Het team bestond uit de volgende leden:

Artiesten: Chung-Yu HUANG, Wei-Ti HUANG, Yin-Cheng LIN

Audio: WinSound Studio

Muziek en geluidsontwerp: Hsiao-Chin LIN, Szu-Yu LIN

Deze video is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Movie, Video en Animation Design in 2020. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd vanwege het integreren van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Ze bieden voldoening en positieve gevoelens en dragen bij aan een betere wereld.

Afbeelding credits: Studio Behide


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Chung-Yu Huang
Afbeeldingscredits: Studio Behide
Projectteamleden: Artist : Chung-Yu HUANG 黃崇羽 Wei-Ti HUANG 黃威迪 Yin-Cheng LIN 林殷正 Audio : WinSound Studio​ 紋聲音樂 ​ ​Music & Sound Design: ​Hsiao-Chin LIN 林孝親 Szu-Yu LIN 林思妤
Projectnaam: Zenfone 4 Max
Projectklant: Chung-Yu Huang


Zenfone 4 Max IMG #2
Zenfone 4 Max IMG #3
Zenfone 4 Max IMG #4
Zenfone 4 Max IMG #5
Zenfone 4 Max IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp