Nunn Bush: 3D Productanimatie die de constructie van de schoen onthult

Een informatieve en vermakelijke manier om de kenmerken van het product te tonen

De inspiratie voor dit project kwam voort uit onderzoek naar elementen die het product konden vertegenwoordigen, zoals de natuur met al haar kleuren en stemmingen.

Nunn Bush, een toonaangevend merk in de schoenenindustrie, heeft een unieke 3D productanimatie gemaakt om de constructie van hun schoenen op een informatieve en vermakelijke manier te tonen. Het project, ontworpen door Mateus Morgan, is bedoeld om de kijkers een diepgaand inzicht te geven in de kenmerken en kwaliteit van de schoenen.

De animatie is gemaakt met behulp van geavanceerde 3D-modelleringstechnieken en is gebaseerd op foto's van de schoenen als referentie. Met behulp van software zoals C4D hebben de ontwerpers de schoenen tot in het kleinste detail gemodelleerd. Ze hebben ook gebruik gemaakt van hoogwaardige texturen, zoals lederen texturen en Photoshop-penselen, om een realistische weergave van de schoenen te creëren.

Wat deze animatie echt uniek maakt, is de focus op de constructie van de schoenen. Terwijl de camera door de verschillende lagen en componenten van de schoenen beweegt, worden de kijkers getrakteerd op een gedetailleerd overzicht van de hoogwaardige materialen en vakmanschap die bij de productie zijn gebruikt. Dit stelt potentiële klanten in staat om de kwaliteit en duurzaamheid van de schoenen beter te waarderen.

De animatie is niet alleen informatief, maar ook vermakelijk. Door gebruik te maken van kleurrijke elementen en een meeslepende soundtrack, weet de animatie de aandacht van de kijkers te trekken en hen te betrekken bij het verhaal van de schoenen. Het vermijdt ook het gebruik van overmatige tekst, waardoor de kijkers zich kunnen concentreren op de visuele aspecten van de animatie.

Deze 3D productanimatie is gebruikt op de website van Nunn Bush, evenals op sociale media platforms zoals Instagram en Facebook. Het heeft geholpen om de aandacht van potentiële klanten te trekken en hen te overtuigen van de kwaliteit en vakmanschap van de schoenen. In een markt waar concurrenten vaak gebruik maken van standaardafbeeldingen, onderscheidt Nunn Bush zich met deze unieke en boeiende animatie.

Het project duurde in totaal twee maanden en werd uitgevoerd door een getalenteerd team van ontwerpers, animators en geluidsontwerpers. Het resultaat is een indrukwekkende 3D productanimatie die de kijkers een diepgaand inzicht geeft in de constructie en kwaliteit van de schoenen van Nunn Bush.

Deze 3D productanimatie van Nunn Bush heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Silver A' Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp, evenals de technische vaardigheden en artistieke bekwaamheid die erin zijn verwerkt. Het is een eerbetoon aan het vermogen van Nunn Bush om positieve emoties, verwondering en bewondering op te roepen bij de kijkers.

Al met al is de 3D productanimatie van Nunn Bush een uitstekend voorbeeld van hoe technologie en design kunnen samenkomen om een boeiende en informatieve ervaring te creëren. Het toont niet alleen de constructie van de schoenen op een gedetailleerde manier, maar weet ook de aandacht van de kijkers te trekken en hen te betrekken bij het verhaal van het merk.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mateus Morgan
Afbeeldingscredits: Mateus Morgan
Projectteamleden: Director: Mateus Morgan Client: Nunn Bush Briefing: Whitney Theriot 3D modelling and texturing: Mateus Morgan, Otavio Silveira, Carlos Masson Animation: Mateus Morgan Simulations José Rafael, Cadu Rosa Sound Design Samuel Simionato Motion Design: Vitor Fonseca
Projectnaam: Nunn Bush
Projectklant: Mateus Morgan


Nunn Bush IMG #2
Nunn Bush IMG #3
Nunn Bush IMG #4
Nunn Bush IMG #5
Nunn Bush IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp