Pepsi's Everyday Heroes: Een eerbetoon aan de moedige strijders tegen COVID-19

Unieke blikjes om de inzet van medisch personeel en vrijwilligers te eren

COVID-19 heeft de wereld voorgoed veranderd en het leven van mensen over de hele wereld beïnvloed. Iedereen is geraakt, maar we hebben ook gedurfde moed en ongelooflijke vriendelijkheid gezien. Bij Pepsi zijn we geraakt door de dappere mensen die dag na dag klaarstaan voor hun gemeenschappen. Hun geest van liefde is diep inspirerend. We wilden iets creëren dat hen eerde en onze oprechte dankbaarheid uitdrukte voor hun bijdragen.

Pepsi heeft de handen ineengeslagen met Chinas Peoples Daily New Media om een nieuwe generatie helden te introduceren en te vieren: het wereldwijde collectief van medisch personeel, werknemers, vrijwilligers en bezorgers die elke dag op de frontlinie van deze pandemie vechten. Als eerbetoon aan hen hebben we de Everyday Heroes-campagne gelanceerd, een betekenisvol eerbetoon dat tot uiting komt in speciale blikontwerpen.

Deze unieke blikjes zijn een visuele viering van degenen die zich onvermoeibaar hebben ingezet om anderen te helpen. Elke blikontwerp is zorgvuldig samengesteld om de moed, toewijding en opoffering van deze helden te weerspiegelen. De ontwerpen zijn geïnspireerd door de kracht en veerkracht van de menselijke geest en dragen een boodschap van hoop en dankbaarheid.

De Everyday Heroes-blikjes zijn niet alleen een eerbetoon aan degenen die het verschil maken, maar ook een manier om bewustzijn te creëren en anderen aan te moedigen om hun waardering te tonen. Door deze speciale blikjes te kopen en te delen, kunnen mensen hun steun betuigen aan degenen die dag in dag uit vechten tegen COVID-19.

Deze unieke samenwerking tussen Pepsi en Chinas Peoples Daily New Media heeft geleid tot een ontroerend eerbetoon aan de helden van vandaag. De Everyday Heroes-blikjes zijn niet alleen een symbool van waardering, maar ook een herinnering aan de kracht van gemeenschap en solidariteit in moeilijke tijden.

Deze bijzondere blikontwerpen hebben ook erkenning gekregen van de prestigieuze A' Design Award. In 2021 werd dit ontwerp bekroond met de Platinum A' Packaging Design Award. Deze prijs erkent wereldwijd uitzonderlijke en zeer innovatieve ontwerpen die getuigen van ongeëvenaard professionalisme, genialiteit en bijdragen aan het welzijn van de samenleving. De Everyday Heroes-blikjes hebben de grenzen van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie verlegd en tonen transcendentie en uitmuntendheid, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Met de Everyday Heroes-blikjes viert Pepsi de moed en toewijding van degenen die zich inzetten voor anderen tijdens deze wereldwijde crisis. Laten we samen onze waardering tonen en deze helden eren voor hun onvermoeibare inzet.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Pepsi Chinas People Daily New Media
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Pepsi Chinas People Daily New Media  IMG #2
Pepsi Chinas People Daily New Media  IMG #3
Pepsi Chinas People Daily New Media  IMG #4
Pepsi Chinas People Daily New Media  IMG #5
Pepsi Chinas People Daily New Media  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp