Pepsi New Year 2020

Feestelijk Pepsi design viert het nieuwe jaar

Inleiding

PepsiCo Design & Innovation heeft een opvallend design gecreëerd voor de limited edition Pepsi blikjes ter ere van het nieuwe jaar 2020. Deze feestelijke ontwerpen, verkrijgbaar in Rusland, vieren de geest van het nieuwe jaar en zijn een ware eyecatcher. Het ontwerp is gebaseerd op lokale cultuur, gewoonten, humor en tradities, waardoor elk blikje een persoonlijke touch krijgt. Met deze ontwerpen wil Pepsi de consumenten betrekken bij interactie op sociale media en hen uitnodigen om de boodschap te kiezen die het meest relevant voor hen is.

Ontwerpinspiratie

Elk blikje heeft een uniek ontwerp met een op maat gemaakte typografie en iconische boodschappen die gebaseerd zijn op lokale cultuur en gewoonten. Deze flexibele ontwerpbenadering maakt het mogelijk om het concept eenvoudig aan te passen aan lokale markten, waardoor het nieuwe jaar op een uitbreidende en gepersonaliseerde manier gevierd kan worden.

Unieke eigenschappen

Wat deze ontwerpen onderscheidt van andere is de nadruk op geliefde tradities tijdens deze periode van het jaar. De limited edition Pepsi blikjes nodigen consumenten uit om actief deel te nemen via sociale media. Elk ontwerp bevat ook de hashtag van de serie, die vertaald kan worden als #neempepsials, waarbij consumenten worden uitgenodigd om de nieuwjaarsboodschap te kiezen die het meest relevant voor hen is. Dit zorgt voor een persoonlijke en interactieve ervaring.

Design Awards

Dit ontwerp heeft de prestigieuze Golden A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design in 2021. De Golden A' Design Award wordt toegekend aan opmerkelijke, uitstekende en trendsettende creaties die het genie en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het zijn vereerde producten en briljante ideeën die kunst, wetenschap, design en technologie bevorderen. Ze belichamen buitengewone excellentie en hebben een significante impact op de wereld door hun wenselijke kenmerken.

Dit feestelijke Pepsi design voor het nieuwe jaar 2020 is een ware blikvanger en viert het nieuwe jaar op een unieke en persoonlijke manier. Met de limited edition blikjes nodigt Pepsi consumenten uit om actief deel te nemen en hun eigen nieuwjaarsboodschap te kiezen. Het ontwerp is bekroond met de Golden A' Design Award, wat de uitmuntendheid en impact van dit design onderstreept. Geniet van het nieuwe jaar met een verfrissend blikje Pepsi!


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Pepsi New Year 2020
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Pepsi New Year 2020  IMG #2
Pepsi New Year 2020  IMG #3
Pepsi New Year 2020  IMG #4
Pepsi New Year 2020  IMG #5
Pepsi New Year 2020  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp