Temple of Heaven - Een Uniek IJs Cadeau

Een Innovatieve Verpakking Geïnspireerd op Chinese Cultuur

China staat bekend om zijn rijke cultuur en tradities. Een nieuw ontwerp, genaamd "Temple of Heaven - Dream Draw for China", brengt deze culturele elementen samen in een uniek ijs cadeau. Ontworpen door Jiuzhou Li, is deze verpakking geïnspireerd op de beroemde witmarmeren balustrade van de Tempel van de Hemel in Beijing.

Het unieke kenmerk van dit ontwerp is dat de buitenverpakking en de inhoud op een gecombineerde manier hun betekenis en ontwerpoorsprong laten zien. De verpakking is ontworpen in de stijl van de witmarmeren balustrade van de Tempel van de Hemel, waardoor ijsjes in de verpakking kunnen worden gestoken en gecombineerd kunnen worden tot meerdere dozen voor de presentatie van de producten.

Deze ijs cadeauverpakking is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar heeft ook praktische voordelen. Er is een isolatielaag aan de binnenkant van de verpakking en er zijn plaatsen voor ijszakjes aan beide zijden, waardoor de interne temperatuur langdurig laag blijft nadat klanten het hebben gekocht. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat het ijs smelt tijdens het transport, zelfs niet bij warm weer.

De ijsjes zelf zijn gemaakt van bioplastics en worden geleverd met een transparante buitenverpakking. Elke smaak heeft een unieke vorm, geïnspireerd op een geluksbrenger uit de Chinese cultuur. Na het eten van het ijsje, onthult de ijsstok een boodschap met de tekst "Dream Draw for China", wat staat voor het verkrijgen van het beste geluk in China.

Deze ijs cadeauverpakking bevat vijf smaken ijs en heeft een afmeting van 520 mm breed, 230 mm diep en 100 mm hoog. Het ontwerp is zorgvuldig doordacht om de inhoud goed op zijn plaats te houden en tegelijkertijd een visueel aantrekkelijke presentatie te bieden.

De "Temple of Heaven - Dream Draw for China" ijs cadeauverpakking is een perfect geschenk voor vrienden en familie. Het combineert de heerlijkheid van ijs met de rijke cultuur van China, en biedt een unieke ervaring voor de ontvanger. Het is een symbool van geluk, succes, gezondheid en welvaart.

Dit innovatieve ontwerp heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design. Het is erkend voor zijn creativiteit, technische vaardigheden en bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van leven. Met de "Temple of Heaven - Dream Draw for China" ijs cadeauverpakking kunt u een stukje Chinese cultuur ervaren terwijl u geniet van een heerlijk ijsje.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Li Jiuzhou
Afbeeldingscredits: IP Lijiuzhou/ COPYRIGHT Lijiuzhou/ IMAGE Lijiuzhou/ PHOTO Lijiuzhou
Projectteamleden: Li Jiuzhou
Projectnaam: Temple of Heaven
Projectklant: Li Jiuzhou


Temple of Heaven IMG #2
Temple of Heaven IMG #3
Temple of Heaven IMG #4
Temple of Heaven IMG #5
Temple of Heaven IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp