Xian Sky Mansion Marketing Center: Een Poëtische Interpretatie van Oosterse Esthetiek

Een Unieke Receptie Ontworpen door Zheng Xing

Inleiding

De Xian Sky Mansion Marketing Center, ontworpen door Zheng Xing, is een prachtige receptie gelegen in het Beilin District van Xi'an. Dit ontwerp is geïnspireerd op een van de "Acht Scènes van Chang'an" en toont de menselijke gewoonten aan beide zijden van de rivier. Met een design dat de schoonheid van de natuur en de mensheid in de Han- en Tang-dynastieën weerspiegelt, brengt dit marketingcentrum de charme en poëzie van oosterse esthetiek over.

Body

Met zijn unieke ontwerp en integratie van oosterse elementen, is het Xian Sky Mansion Marketing Center een ware blikvanger. Zheng Xing heeft met dit ontwerp de historische charme van de oude hoofdstad Xi'an weten te behouden, terwijl hij tegelijkertijd luistert naar de welvaart van de stad. Het marketingcentrum is een eerbetoon aan de rijke cultuur en geschiedenis van Xi'an, en biedt bezoekers een unieke ervaring.

Met behulp van de design taal met oosterse kenmerken, heeft Zheng Xing de schoonheid van de natuur en de mensheid in de Han- en Tang-dynastieën geïnterpreteerd. Het resultaat is een ontwerp dat doordrenkt is van de charme en poëzie van oosterse esthetiek. De elegante lijnen, de zorgvuldig gekozen materialen en de harmonieuze kleuren creëren een sfeer van rust en sereniteit.

Het Xian Sky Mansion Marketing Center is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een plek waar bezoekers kunnen genieten van een unieke ervaring. Het ontwerp nodigt uit tot contemplatie en reflectie, en biedt tegelijkertijd een gevoel van warmte en gastvrijheid. Het is een plek waar mensen samenkomen, ideeën uitwisselen en nieuwe mogelijkheden verkennen.

Conclusie

Met het Xian Sky Mansion Marketing Center heeft Zheng Xing een prachtig ontwerp gecreëerd dat de schoonheid en poëzie van oosterse esthetiek weerspiegelt. Dit marketingcentrum is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar ook een plek waar bezoekers kunnen genieten van een unieke ervaring. Het is een eerbetoon aan de rijke cultuur en geschiedenis van Xi'an, en een uitnodiging om de charme van oosterse esthetiek te ervaren.

Awards and Accolades

Het Xian Sky Mansion Marketing Center is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent het creatieve en vernuftige ontwerp dat authenticiteit en vindingrijkheid uitstraalt. Het ontwerp combineert beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Image Credits

Fotografie: MZ STUDIOS

Designnaam: Xian Sky Mansion Marketing Center

Ontwerper: Zheng Xing

Ontwerplabels: Receptie

Unieke eigenschappen van het ontwerp: Het ontwerp van het Sky Mansion Marketing Center toont een van de "Acht Scènes van Chang'an" en weerspiegelt de menselijke gewoonten aan beide zijden van de rivier. Het ontwerp interpreteert de schoonheid van de natuur en de mensheid in de Han- en Tang-dynastieën met een design taal met oosterse kenmerken, en brengt de charme en poëzie van oosterse esthetiek over.

Ontwerptags: SKY MANSION, Marketing Center

Ontwerpteamleden: Chen Ping, Huang Bin, Tang Jinhan

Locatie en tijdsbestek van het ontwerp: Oktober 2020, Xi'an, Shaanxi Province

Ontwerpnotities: Het Sky Mansion Marketing Center is gelegen in het Beilin District van Xi'an. Het behoudt de historische charme van de oude hoofdstad en weerspiegelt de welvaart van de stad. Het ontwerp is geïnspireerd op een van de "Acht Scènes van Chang'an" en interpreteert de schoonheid van de natuur en de mensheid in de Han- en Tang-dynastieën met een design taal met oosterse kenmerken, waardoor de charme en poëzie van oosterse esthetiek worden overgebracht.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zheng Xing
Afbeeldingscredits: photography:MZ STUDIOS
Projectteamleden: Chen Ping,Huang Bin,Tang Jinhan
Projectnaam: Xian Sky Mansion Marketing Center
Projectklant: Zheng Xing


Xian Sky Mansion Marketing Center IMG #2
Xian Sky Mansion Marketing Center IMG #3
Xian Sky Mansion Marketing Center IMG #4
Xian Sky Mansion Marketing Center IMG #5
Xian Sky Mansion Marketing Center IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp