Longfor Perfectionism: Een Verfijnde Verkoopexpositie

Een Ontwerp van Neville Yung

Inleiding:

De Longfor Perfectionism, ontworpen door Neville Yung, is een verkoopexpositie die bedoeld is om mensen een geheel nieuwe indruk te geven van het concept "Perfectionism" (Jiuli Yihe). Het doel is om de verbeelding van een toekomstig leven te prikkelen en een prachtige ervaring te bieden.

Deze moderne verkoopexpositie is tot in elk detail doordacht en straalt een verfijnde smaak uit. Het is een vorm van autonome kunst die zichzelf beheerst. Het is een plek die mensen raakt en waarin ze kunnen opgaan. Het creatieve ontwerp van de onregelmatige schuine vlakken geeft de ruimte een driedimensionale verbeelding.

Het ontwerp van de Longfor Perfectionism maakt gebruik van een combinatie van eenvoudige en nette gevelstructuren, rode bakstenen met een rijke humanistische kwaliteit, kostbare stenen en op maat gemaakte metalen roosters. De textuur van de rode bakstenen, het vakmanschap en de zorgvuldigheid waarmee gewerkt is, en het langdurig behouden van de nieuwe uitstraling van de gietijzeren en koperen sculpturen, hebben niet alleen een nieuwe standaard gezet voor esthetiek in het leven, maar voldoen ook aan de verlangens van de hedendaagse stedelijke elite.

Met een vloeroppervlakte van 1200 vierkante meter biedt de Longfor Perfectionism een unieke en elegante ervaring. Het interieurarchitectuur is modern en verfijnd, en de algehele sfeer is eenvoudig en toch elegant.

Het ontwerpteam, onder leiding van Neville Yung, heeft de binnenruimte opnieuw georganiseerd met de menselijke bewegingsroute en de ervaring als uitgangspunt. Hierdoor ontstaat een progressieve relatie tussen de functionele indeling, de massa en de privacy. De symmetrische indeling met de receptiebalie als middelpunt en de zitruimte rondom de barcounter zorgen voor ongestoorde communicatie.

De Longfor Perfectionism is gerealiseerd in Shenyang City, Liaoning Province, China, en het ontwerpproces duurde van januari 2019 tot mei 2019. Gedurende deze periode heeft het ontwerpteam met een ongebruikelijke ontwerpmethode gewerkt om de structurele kolommen te decoreren en het logge gevoel ervan te verminderen. Ondanks de korte ontwerpperiode van 35 dagen is het team erin geslaagd om het volledige ontwerp, van concept tot bouwtekening, te voltooien.

Het ontwerpteam werd geconfronteerd met diverse uitdagingen, waaronder de beperkte bouwtijd en de selectie van materialen binnen het budget. Om de bouwtijd te beheersen, werd er gekozen voor een eenvoudige en snelle afwerking. Daarnaast werden nieuwe recyclebare materialen gebruikt om de kosten te verlagen en het probleem op te lossen.

Het ontwerp van de Longfor Perfectionism is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Het ontwerp combineert kunst, wetenschap, design en technologie en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

De Longfor Perfectionism is een meesterwerk dat eigentijdse verbeelding en innovatie uitdrukt. Het ontwerp is doordacht en esthetisch, en weerspiegelt de visie van de ontwerper op de toekomst. Met zijn verfijnde details en elegante sfeer biedt de Longfor Perfectionism een unieke ervaring voor bezoekers.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Neville Yung
Afbeeldingscredits: Neville Yung
Projectteamleden: Designer:Neville Yung
Projectnaam: Longfor Jiuli Yihe
Projectklant: Neville Yung


Longfor Jiuli Yihe IMG #2
Longfor Jiuli Yihe IMG #3
Longfor Jiuli Yihe IMG #4
Longfor Jiuli Yihe IMG #5
Longfor Jiuli Yihe IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp