Qing Kou Yun Shang Hotel: Een Resort Hotel Geïnspireerd door de Schoonheid van de Natuur

Een Uniek Ontwerp van Li Zao

Inleiding:

Het Qing Kou Yun Shang Hotel, ontworpen door Li Zao, is een vijfsterrenresorthotel gelegen in de Hani Terrassen, een werelderfgoedlocatie in de provincie Yunnan, China. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de Kazi-terrassen en is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Met aandacht voor lokale materialen en milieuoverwegingen, is dit hotel een oase van rust en ontspanning in harmonie met de omgeving.

Body:

Het ontwerp van het Qing Kou Yun Shang Hotel is geïnspireerd door de Hani Rijstterrassen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Het doel van het ontwerp is om de lokale cultuur en natuurlijke omgeving te behouden en te vieren. Het hotel maakt gebruik van lokale materialen zoals riet, bamboebos, hout en vuur om een authentieke en unieke sfeer te creëren.

Met aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, is het hotel ontworpen volgens de vijfsterrenstandaard met behulp van technologieën die energiebesparing en milieubescherming mogelijk maken. Het intelligente systeem van het hotel zorgt voor efficiënt energiebeheer en biedt gepersonaliseerde services aan de gasten.

Het Qing Kou Yun Shang Hotel biedt niet alleen een luxueus verblijf, maar ook een unieke ervaring. Gasten kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op de terrassen, ontspannen in de spa of deelnemen aan culturele activiteiten die de lokale tradities en ambachten benadrukken. Het hotel is een toevluchtsoord waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in de schoonheid van de natuur.

Conclusie:

Het Qing Kou Yun Shang Hotel is een prachtig voorbeeld van een resorthotel dat de schoonheid van de natuur omarmt en tegelijkertijd aandacht besteedt aan duurzaamheid en milieubescherming. Het ontwerp van Li Zao weerspiegelt de lokale cultuur en biedt gasten een unieke ervaring die hen in contact brengt met de prachtige omgeving van de Hani Terrassen. Het hotel is een ware oase van rust en ontspanning, waar gasten kunnen genieten van luxe en comfort in harmonie met de natuur.

Afbeeldingcredits: Li Zao

Intellectueel eigendomsrecht: Het auteursrecht behoort toe aan Li Zao.

Prijzen en onderscheidingen: Het Qing Kou Yun Shang Hotel heeft de Bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prijs erkent het uitstekende en creatieve ontwerp dat bijdraagt aan verbeteringen in de kwaliteit van leven en de wereld een betere plek maakt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zao Li
Afbeeldingscredits: Credits belong to Li Zao.
Projectteamleden: Designer: Li Zao.
Projectnaam: Jingkou Yunshe
Projectklant: Zao Li


Jingkou Yunshe IMG #2
Jingkou Yunshe IMG #3
Jingkou Yunshe IMG #4
Jingkou Yunshe IMG #5
Jingkou Yunshe IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp