Greenland Phoenix Pearl Club: Een Moderne Oase van Kunst en Natuur

Een Community Clubhuis Ontworpen door Tao Huang en Zhihong Li

Inleiding:

Het Greenland Phoenix Pearl Club is een adembenemend community clubhuis gelegen in Qingdao, China. Ontworpen door de getalenteerde designers Tao Huang en Zhihong Li, combineert dit project op harmonieuze wijze moderne en traditionele elementen, kunst en natuur, en biedt het een ruimte voor betere communicatie en verbinding. Met zijn unieke eigenschappen en prachtige ontwerp, is dit clubhuis een ware oase van rust en inspiratie.

De inspiratie voor het ontwerp van het Greenland Phoenix Pearl Club komt voort uit de moderne en minimalistische stijl, waarbij de nadruk ligt op landschapsarchitectuur. Het ontwerp weerspiegelt de beste aspecten van traditie en moderniteit, leven en kunst, en creëert zo een ruimte die uitnodigt tot communicatie en verbinding. Net als de veranderende ruimtes in een museum, spiralen de verschillende niveaus van het clubhuis omhoog om maximaal natuurlijk licht en prachtige uitzichten te verkrijgen. Het is een belichaming van de levenswijsheid van 'exquise levensesthetiek' en een uitbreiding van ruimtelijke esthetiek en interpersoonlijke relaties.

Wat het Greenland Phoenix Pearl Club echt onderscheidt, is de locatie. Qingdao is een stad gelegen tussen bergen en de zee, en het clubhuis maakt optimaal gebruik van de prachtige omgeving. Met een adembenemend uitzicht op de zee en een natuurlijke en afgelegen sfeer, biedt het clubhuis een unieke ervaring die de relatie tussen mens, natuur en kunst benadrukt.

Het clubhuis is gerealiseerd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen. Het ontwerp is geïnspireerd op natuurlijk licht, dat een belangrijke rol speelt in de ruimte. Door het gebruik van natuurlijke materialen en een elegant ontwerp, straalt het clubhuis een rustige en gezellige sfeer uit.

Met een oppervlakte van 4239 vierkante meter biedt het Greenland Phoenix Pearl Club een scala aan functies en ruimtes. Het sculpturale ontwerp omvat verschillende niveaus en biedt een verscheidenheid aan ervaringen. Het ontwerp is een eerbetoon aan de traditionele Chinese tuinen en biedt tegelijkertijd een prachtig uitzicht en een gevoel van oneindige mogelijkheden.

Het project begon in januari 2019 en werd in juni 2019 voltooid. Het Greenland Phoenix Pearl Club is een resultaat van diepgaand onderzoek naar de relatie tussen mens, natuur en kunst, en biedt een nieuwe en verfrissende kijk op het concept van een community clubhuis.

Het ontwerp van het Greenland Phoenix Pearl Club heeft verschillende uitdagingen met succes overwonnen. Het biedt een breed scala aan ervaringen en een nieuwe consumptie-ervaring waarbij stedelijke esthetiek en onderling ondersteunende gemeenschappen samenkomen. Het clubhuis is een plek waar mensen kunnen genieten van een hoogwaardige levensstijl en waar kunst, natuur en gemeenschap samenkomen.

Het Greenland Phoenix Pearl Club is een ware parel in de wereld van design en architectuur. Het unieke ontwerp, de prachtige locatie en de aandacht voor detail maken dit clubhuis een inspirerende en betoverende plek. Het is dan ook geen verrassing dat dit project de Golden A' Design Award heeft gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design.

Met het Greenland Phoenix Pearl Club hebben Tao Huang en Zhihong Li een meesterwerk gecreëerd dat de grenzen van design en architectuur verlegt. Dit clubhuis is niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten van kunst en natuur, maar ook een plek waar mensen samenkomen en nieuwe verbindingen leggen. Het is een viering van de schoonheid van het leven en een ode aan de harmonie tussen mens en omgeving.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: 31 Design Shenzhen
Afbeeldingscredits: Yan Ming
Projectteamleden: Creative Director: Tao Huang Chief Designer: Zhihong Li
Projectnaam: Greenland Phoenix Pearl Club
Projectklant: 31 Design Shenzhen


Greenland Phoenix Pearl Club IMG #2
Greenland Phoenix Pearl Club IMG #3
Greenland Phoenix Pearl Club IMG #4
Greenland Phoenix Pearl Club IMG #5
Greenland Phoenix Pearl Club IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp