Green Gold: Een Unieke Culturele Centrum in Huaibei

Een Ontwerp van Jinmin Yu

Het Green Gold project is een cultureel centrum in Huaibei dat is ontworpen door de getalenteerde ontwerper Jinmin Yu. Het ontwerp combineert verschillende soorten ruimtes om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren. Met zijn unieke eigenschappen en moderne uitstraling, is Green Gold een opvallend gebouw dat de aandacht trekt van bezoekers.

Het ontwerp van Green Gold onderscheidt zich door de combinatie van twee ruimtes met verschillende kenmerken. Jinmin Yu heeft elk van deze ruimtes op een specifieke manier ontworpen, met als doel een moderne uitstraling te creëren die past bij de buurt en de doelgroep van het gebouw. Het interieur van Green Gold maakt gebruik van eenvoudige achtergronden en een reeks modieuze en interessante vormen om de unieke persoonlijkheid van het gebouw en de moderne geest van de buurt tot uiting te brengen.

De realisatie van het ontwerp van Green Gold maakt gebruik van warm leer en houtnerf, in combinatie met bronzen metaal en grijze steen. Door het gebruik van roestvrijstalen lijnen worden alle ruimtes met elkaar verbonden, waardoor een warme en hoogwaardige sfeer ontstaat. Het plafond is eenvoudig en gedetailleerd ontworpen, wat zorgt voor een comfortabele en royale sfeer.

Het Green Gold project heeft een totale oppervlakte van 4929,6 vierkante meter. Het gebouw is voorzien van een enorme LED-scherm van 6 meter lang, dat informatie over het gebouw toont aan bezoekers. Het interieur van Green Gold straalt een gevoel van rust en comfort uit, dankzij het gebruik van houten elementen die zorgen voor een warme en ontspannen sfeer.

Het ontwerp van Green Gold is gericht op het begeleiden van bezoekers door de verschillende ruimtes van het gebouw. Bezoekers worden verwelkomd in de ontvangsthal, kunnen de multimediale tentoonstellingsruimte verkennen en eindigen hun reis bij het vastgoedmodel. Het vastgoedmodel bevindt zich aan het einde van de route en biedt bezoekers een visueel contact met de buitenruimte van de tuin.

Het Green Gold project werd gestart in augustus 2018 en voltooid in juni 2019 in Huaibei. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de context, de tijdgeest en de behoeften van de doelgroep. Het doel van het ontwerp is om een hoogwaardige en comfortabele ruimte te creëren die voldoet aan de moderne levensstijl en verwachtingen.

Het ontwerp van Green Gold was niet zonder uitdagingen. Het ontwerpteam moest rekening houden met de behoeften van de jongere generatie, kleine ondernemers en ondernemers die voor het eerst een woning kopen. Het ontwerp van het verkoopkantoor moest de efficiëntie van de ruimtebenutting verbeteren en de snelle veranderingen in de levensstijl van jongeren weerspiegelen.

In dit ontwerp is de traditionele ruimte op een vernieuwende manier veranderd door het toevoegen van oppervlakte-elementen, waardoor de ruimte vloeiender wordt. Elke gebogen lijn is op maat gemaakt en zorgvuldig geplaatst, met een ordelijke afwisseling van convexe en concave vormen. Het plafond is voorzien van moderne roestvrijstalen details, die zorgen voor een stoere uitstraling. Het gebruik van warme LED-verlichting met een kleurtemperatuur van 3000K versterkt de metalen elementen in het interieur.

Het Green Gold project is een opvallend voorbeeld van modern en innovatief ontwerp. Het combineert verschillende ruimtes en materialen op een unieke manier om een comfortabele en hoogwaardige sfeer te creëren. Het ontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in 2020, een erkenning voor zijn creativiteit en bijdrage aan de verbetering van de levenskwaliteit.

Afbeeldingen met dank aan fotograaf Gold Mantis, Green Gold, 2019.

Auteursrechten behoren toe aan Jinmin Yu, 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jinmin Yu
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Gold Mantis, Green Gold, 2019. Image #2: Photographer Gold Mantis, Green Gold, 2019. Image #3: Photographer Gold Mantis, Green Gold, 2019. Image #4: Photographer Gold Mantis, Green Gold, 2019. Image #5: Photographer Gold Mantis, Green Gold, 2019.
Projectteamleden: Jinmin Yu
Projectnaam: Green Gold
Projectklant: Jinmin Yu


Green Gold IMG #2
Green Gold IMG #3
Green Gold IMG #4
Green Gold IMG #5
Green Gold IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp