Yango Tanyuan: Een Warme Woonomgeving met Artistieke Decoraties

Een Residentiële Showroom Ontworpen door GP Design

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, heeft GP Design de Yango Tanyuan showroom ontworpen als een eerbetoon aan de prachtige texturen die in de natuur te vinden zijn. Het gebruik van marmer met zijn natuurlijke tekening en hout met zijn warme uitstraling creëert een ruimte die zowel verfijnd als gelaagd is.

De Yango Tanyuan showroom is een residentiële ruimte die een warme woonomgeving combineert met artistieke decoraties. Het totale ontwerp bereikt een balans tussen een verfijnde levensstijl en een strakke ruimtelijke indeling.

De ruimte is voorzien van een overvloed aan houtfineer, wat samen met de groene planten in het open gedeelte zorgt voor een natuurlijke sfeer. De muren zijn bekleed met behang en harde panelen, de vloer is gemaakt van marmeren tegels en massief hout. Daarnaast zijn er veel metalen en glazen elementen toegepast in de ruimte.

De verbinding tussen de eetkamer en de verzonken binnenplaats zorgt voor een open gevoel in de ruimte. De neutrale kleuren van de bank en de salontafel spelen een belangrijke rol in de ruimte, waardoor de stemming wordt gestabiliseerd en er subrelaties en een verspreide ruimtelijke ritmiek ontstaan. Linnen banken en stoelen zorgen voor een rustieke en intieme sfeer en een gevoel van verbondenheid. Van witte marmeren bijzettafels tot theekleurige salontafels, zelfs tot aan de lijnen aan het plafond, gouden accenten vormen een verfraaiing in deze eenvoudige ruimte en tonen de ingetogenheid in het geheel.

De Yango Tanyuan showroom is ontworpen door GP Design in 2018 en voltooid in 2019. Het bevindt zich in Shaoxing, Zhejiang Province, China. Het ontwerpteam streefde ernaar een rustige leefruimte te creëren waar mensen het plezier van het leven kunnen ervaren.

Het ontwerp van de master bedroom werd geconfronteerd met een uitdaging vanwege een aanwezige balk die de hoogte van het plafond beperkte. Om dit probleem op te lossen, heeft het ontwerpteam een ​​opwaartse balkstructuur gebruikt om de hoogte van de master bedroom te waarborgen.

De Yango Tanyuan showroom biedt een warme woonomgeving met artistieke decoraties. Het gebruik van een elegant en warm kleurenpalet, in combinatie met metalen accenten en warm oranje, geeft de ruimte een vleugje luxe. De artistieke ornamenten creëren een menselijke en artistieke leefruimte. Gouden accenten zijn subtiel aanwezig in de witte marmeren bijzettafels en theekleurige salontafels, waardoor er een ingetogen sfeer ontstaat in de gehele ruimte.

De Yango Tanyuan showroom heeft in 2020 de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit, en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Weidong Cao
Afbeeldingscredits: Weidong Cao
Projectteamleden: GP Design
Projectnaam: Yango Tanyuan
Projectklant: Weidong Cao


Yango Tanyuan IMG #2
Yango Tanyuan IMG #3
Yango Tanyuan IMG #4
Yango Tanyuan IMG #5
Yango Tanyuan IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp