Anpin Yuanshe Heyuan: Een Unieke Mix van Geschiedenis en Toekomst

Een Overzicht van het Ontwerp van Kot Ge

Inleiding:

Anpin Yuanshe Heyuan, gelegen in het historische district Qinhuai in Nanjing, is een uniek woonhuis dat de geschiedenis en de toekomst met elkaar verbindt. Het ontwerp, gerealiseerd door Kot Ge, behoudt de historische lay-out van straten en steegjes en combineert dit met moderne elementen. In dit artikel zullen we de unieke eigenschappen en inspiratie achter dit ontwerp verkennen.

Ontwerper Kot Ge heeft Anpin Yuanshe Heyuan ontworpen als een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van Nanjing. Het ontwerp is geïnspireerd op de rijke geschiedenis en cultuur van de stad en heeft als doel een ideale woonstijl te creëren die zowel toegankelijk is als harmonieus samengaat met de omgeving.

Anpin Yuanshe Heyuan is ontworpen als een laagbouw woonhuis met een binnenplaats, straten, steegjes en een lichthof. Het behoudt de traditionele elementen van Nanjing, zoals grijze tegels, witte muren en een golvend dak, en creëert zo een unieke residentiële stijl die zowel modern als tijdloos is. Het ontwerp combineert het huis met het omliggende park, waardoor bewoners de mogelijkheid hebben om te genieten van zowel de natuur als het stadsleven.

Het ontwerp van Anpin Yuanshe Heyuan is gerealiseerd door de combinatie van traditionele en moderne bouwtechnieken. Het resultaat is een harmonieuze mix van hardheid en zachtheid, die zichtbaar is in de vormen en structuren van het huis. Het ontwerp nodigt uit tot interactie en biedt bewoners een unieke ervaring van zowel comfort als esthetiek.

De ontwikkeling van Anpin Yuanshe Heyuan begon in januari 2019 en werd voltooid in mei 2019 in Nanjing. Gedurende het hele proces heeft het ontwerpteam van Kot Ge gestreefd naar een perfecte balans tussen geschiedenis en toekomst, en heeft het uitdagingen overwonnen op het gebied van cultureel behoud en stadsontwikkeling.

Anpin Yuanshe Heyuan is bekroond met de Bronze A' Design Award in 2020 in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve en creatieve karakter van het ontwerp en de bijdrage ervan aan de verbetering van de levenskwaliteit.

Het ontwerp van Anpin Yuanshe Heyuan is een unieke combinatie van geschiedenis en toekomst, waarbij respect voor traditie wordt gecombineerd met moderne esthetiek. Het creëert een ideale woonomgeving die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Anpin Yuanshe Heyuan is een voorbeeld van hoe architectuur en design kunnen bijdragen aan het behoud van cultureel erfgoed en tegelijkertijd vernieuwing kunnen stimuleren.

Beeldcredits: Fotograaf Xiao En, 2019, Anpin Yuanshe Heyuan


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: KOT Ge
Afbeeldingscredits: Image#1: Photographer Xiao En, 2019, Anpin Yuanshe Heyuan
Projectteamleden: KOT Ge
Projectnaam: Anpin Yuanshe Heyuan
Projectklant: KOT Ge


Anpin Yuanshe Heyuan IMG #2
Anpin Yuanshe Heyuan IMG #3
Anpin Yuanshe Heyuan IMG #4
Anpin Yuanshe Heyuan IMG #5
Anpin Yuanshe Heyuan IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp