Ontwerpnaam: Dream Travel

Ontwerper: Sergio Kharchenko

Inleiding

Het creëren van een ontwerp voor een jacht vereist veel concentratie en is een nieuwe uitdaging voor het Kharchenko Design Studio. Een jacht wordt gezien als een luxe attribuut en kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Volgens de ontwerpers van het Kharchenko Design Studio is een jacht de droom van een echte man, een weerspiegeling van zijn stijl, karakter, levenshouding en een directe indicator van zijn succes.

Welkom in de wereld van luxe en modern design. Het Kharchenko Design Studio presenteert met trots een nieuwe toevoeging aan het luxueuze design: Dream Travel. Dit interieurontwerp is de visie van de ontwerpers op een modern en luxueus interieur. De klassieke vloeiende lijnen geven het project een stijl met een lange geschiedenis. Door het verleden en het heden te combineren en moderne technologie toe te passen, hebben de ontwerpers een product gecreëerd dat perfect is voor de moderne man.

Het project is gerealiseerd met behulp van moderne technologie. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en coatings van natuurlijk hout en fineer. Daarnaast is er gebruik gemaakt van natuursteen van de beste steengroeven en de beste fabrikanten ter wereld. Sommige details zijn bedekt met goud. Het meubilair en de accessoires zijn afkomstig van bekende Europese merken. De keuken is ontworpen door de ontwerpers van het Kharchenko Design Studio.

Het project is niet gebonden aan een specifieke grootte en kan worden toegepast op bijna elk jacht met een lengte van meer dan 27 meter.

De eigenaar en gasten van een jacht met een ontwerp van het Kharchenko Design Studio zullen zeker onder de indruk zijn van de gebruikte materialen van de hoogste kwaliteit.

Het project is gestart in november 2019 in Kiev, Oekraïne en afgerond in januari 2020 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

De ontwerpers hebben onderzoek gedaan naar het combineren van luxe en een jacht. Een dergelijk interieur laat de status van de eigenaar zien.

Het werk van het Kharchenko Design Studio is een andere kant van luxe en lifestyle. Luxe hoort thuis in alles, van auto's tot jachten en villa's. Het interieur en het meubilair maken deel uit van het leven en de levensstijl. Luxe moet in al deze aspecten aanwezig zijn. Het merk Kharchenko wordt altijd geassocieerd met kwaliteit en design. Met het "Dream Travel" jachtinterieurproject hebben de ontwerpers geprobeerd om een exclusief product te creëren voor de meest veeleisende klanten.

Een jacht is in de eerste plaats een statussymbool voor de eigenaar. Het exterieur moet mooi en stijlvol zijn. Elk detail in het interieur moet de individualiteit van de eigenaar benadrukken. Het "Dream Travel" project van ontwerper Kharchenko is gemaakt om dit alles werkelijkheid te laten worden. Een jacht is een levensstijl en een visitekaartje.

Afbeeldingscredits: Kharchenko Serhii 2019-2020, Kharchenko TM, Kharchenko Design Studio TM

Intellectueel eigendom: Nummer 160351, auteursrechten behoren toe aan Kharchenko Serhii, 27.08.2012. Homeinside TM (Oekraïne) Kharchenko TM Homeinside TM

Prijzen en onderscheidingen: Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2020. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gewaardeerd vanwege hun integratie van de beste industriële praktijken en technische kenmerken, waardoor ze bijdragen aan een betere wereld en positieve gevoelens oproepen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Sergio Kharchenko
Afbeeldingscredits: Kharchenko Serhii 2019-2020 Kharchenko TM Kharchenko Design Studio TM
Projectteamleden: Julia Kharchenko, Sergio Kharchenko and Diana Kharchenko
Projectnaam: Dream Travel
Projectklant: Sergio Kharchenko


Dream Travel IMG #2
Dream Travel IMG #3
Dream Travel IMG #4
Dream Travel IMG #5
Dream Travel IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp