Project Yellow: Een Visueel Spektakel van Alles in Geel

Een Uniek Kunstproject van Yu Chen

Project Yellow is een uitgebreid kunstproject dat het visuele concept van Alles in Geel construeert. Het project omvat grote buitenreclames in verschillende steden en de productie van een reeks culturele en creatieve afgeleiden.

Project Yellow heeft in de eerste fase al dienst gedaan als visuele promotie voor het variétéprogramma OPEN van Jiangsu TV en zal samenwerken met de Chinese ster Huang Minghao voor verdere publieke bekendheid. Daarna zal het een grootschalige visuele rondreizende tentoonstelling en merksamenwerking organiseren, met als doel een nieuw visueel intellectueel eigendom in China op te bouwen.

Het project maakt gebruik van verschillende technieken, waaronder sculptuur, 3D-modellen, 3D-printen, fotografie en spotkleurendruk. Het resultaat zijn culturele en creatieve producten, grote buitenreclameborden, visuele communicatie via streaming media en visuele versterking voor variétéshows.

Project Yellow heeft een sterke visuele impact die aansluit bij de esthetische perceptie van trends onder jongeren en heeft een grote visuele uitbreidbaarheid. In de toekomst zal Project Yellow samenwerken met meerdere merken om meer visuele kunstproducten te creëren.

Het project begon in september 2019 en werd voltooid in januari 2020. Het onderzoek achter het project richtte zich op de fascinerende kleur geel en de visuele dynamiek ervan. Door gele als hoofdkleur te kiezen en verschillende interessante sculpturen, 3D-modellen en modieuze elementen te combineren, wordt het thema dat alles geel is, tot uiting gebracht.

De grootste uitdaging van het project lag in het creëren van een sterke visuele impact. Er is veel tijd besteed aan het proces van 3D-modellering en -rendering, waarbij voortdurend de visuele taal en 3D-elementen werden aangepast. Uiteindelijk is het project succesvol afgerond.

Project Yellow is een uniek kunstproject met een overtuigend visueel beeld en een energiek kleurenschema dat een uniforme hoofdvisie vormt en onvergetelijk is. Het is geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de productie van visuele afgeleiden.

Project Yellow heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2020. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise en innovatie, met sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheden. Deze ontwerpen roepen positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Project Yellow is een opvallend kunstproject dat de kracht van geel laat zien en een visuele ervaring creëert die mensen niet snel zullen vergeten.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yu Chen
Afbeeldingscredits: Yu Chen
Projectteamleden: Yu Chen
Projectnaam: Project Yellow
Projectklant: Yu Chen


Project Yellow IMG #2
Project Yellow IMG #3
Project Yellow IMG #4
Project Yellow IMG #5
Project Yellow IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp