Psiloreitis: Unieke Limited Edition Verpakking voor Gazoza Soft Drink

Een eerbetoon aan 70 jaar smaak en authenticiteit

Inleiding

Psiloreitis, een bekend merk van soft drinks uit Kreta, Griekenland, viert zijn 70-jarig bestaan met een unieke limited edition verpakking. Geïnspireerd door de trends en stijlen die de afgelopen decennia hebben gevormd, is deze verpakking een ware eyecatcher. Met opbeurende patronen en moderne patchworks wordt elke fles een verzamelobject. Ontdek de magie van het verleden en reis mee terug in de tijd met Psiloreitis Gazoza.

Psiloreitis is een merk dat begrijpt dat een product tijdloos moet blijven, terwijl het toch aansluiting moet vinden bij de huidige trends. Met deze limited edition verpakking slaagt Psiloreitis erin om het verleden te omarmen en tegelijkertijd een moderne uitstraling te behouden. Het ontwerp is geïnspireerd op de authenticiteit van de verschillende decennia, van de iconische jeans en juweeltjes uit de jaren 50 tot de kleurrijke en speelse stijlen uit de jaren 80. Elke fles heeft zijn eigen unieke stijl en perspectief, waardoor de hele collectie een must-have wordt voor verzamelaars.

De verpakking bestaat uit glas en papier, waardoor het niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook milieuvriendelijk. De glazen fles heeft een afmeting van 19,2 cm breed en 16 cm hoog, terwijl het papieren label als een mouw om de fles zit. Voor de productie van de labels is samengewerkt met Forlabels Printing Company, een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige drukwerk.

Deze limited edition verpakking is ontworpen door Antonia Skaraki, een getalenteerde ontwerper uit Griekenland. Samen met haar team van creatieve professionals heeft ze een uniek ontwerp gecreëerd dat de rijke geschiedenis van Psiloreitis Gazoza weerspiegelt. Het project werd in 2019 in Athene, Griekenland, gestart en afgerond.

De uitdaging bij het ontwerpen van deze verpakking lag in het creëren van een origineel en uniek ontwerp dat de 70-jarige geschiedenis van Psiloreitis Gazoza zou weerspiegelen. Het resultaat is een verpakking die niet alleen de aandacht trekt, maar ook de kwaliteit en authenticiteit van het merk benadrukt.

Psiloreitis Gazoza is meer dan alleen een soft drink. Het is een reis terug in de tijd, een herinnering aan vervlogen tijden en een viering van smaak en authenticiteit. Zoals Carl Jung ooit zei: "Het creatieve brein speelt met de objecten waar het van houdt." Pak de fles die je liefhebt en maak je klaar voor een reis naar het verleden.

Psiloreitis Gazoza's limited edition verpakking heeft al veel lof ontvangen en is bekroond met de Iron A' Design Award in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van Psiloreitis Gazoza wordt gerespecteerd vanwege de integratie van de beste praktijken uit de industrie en de competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld en zorgt voor voldoening en positieve gevoelens bij de consument.

Psiloreitis Gazoza's limited edition verpakking is een eerbetoon aan 70 jaar smaak en authenticiteit. Het is een uniek ontwerp dat de rijke geschiedenis van het merk viert en tegelijkertijd aansluiting vindt bij de huidige trends. Met zijn opbeurende patronen en moderne patchworks is deze verpakking een must-have voor verzamelaars. Grijp je kans en ervaar de magie van het verleden met Psiloreitis Gazoza.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Antonia Skaraki
Afbeeldingscredits: A.S. Advertising, 2019
Projectteamleden: Creative Director: Antonia Skaraki Designers: Evri Makridis, Valia Alousi, Andreas Deskas Copywriter: Sotiria Theodorou
Projectnaam: Psiloreitis
Projectklant: Antonia Skaraki


Psiloreitis IMG #2
Psiloreitis IMG #3
Psiloreitis IMG #4
Psiloreitis IMG #5
Psiloreitis IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp