Blessing of Angels: Een Uniek Residentieel Ontwerp

Een Meesterwerk van Mark Han

Inleiding

Het ontwerp van Blessing of Angels, gecreëerd door Mark Han, is een ware zegen voor de wereld van residentiële architectuur. Dit unieke ontwerp combineert superieure ruimtelijke schaal en grootschalige verlichting om een betekenisvolle leefomgeving te creëren. Met oog voor menselijkheid en functionaliteit, heeft Han de beperkingen van de oorspronkelijke ruimte weten te verzwakken en de bewoners de mogelijkheid gegeven om te genieten van een panoramisch uitzicht en een open levensstijl in de openbare ruimte.

Body

Het hart van Blessing of Angels is de woonkamer, waar de "Blessing of Angels" steen als hoofdmuur dient. Deze steen, waar de eigenaar lang op heeft gewacht, symboliseert het verlangen naar een gelukkig leven. De opvallende kleur en de unieke textuur van engelenvleugels vormen een visueel spektakel in de hal en creëren een ruimtelijke textuur in verschillende gebieden.

Om de diepte van de ruimte te vergroten en een natuurlijke verbinding met het buitenlandschap te creëren, heeft Han gebruik gemaakt van verschillende plafondproporties en grote ramen. De doorgang naar het openbare gedeelte van de woning wordt gemarkeerd door een spiegelende deurboog, die de beperkingen van de bestaande draagbalken overwint en het zicht geleidelijk laat overgaan in de volgende ruimte. Dit creëert een gevoel van voortgang en een gevoel van virtuele werkelijkheid.

Specificaties

Met een oppervlakte van 373 vierkante meter is Blessing of Angels ontworpen met oog voor detail. De hoofdmuur van de televisie en de visuele muur van het restaurant zijn opgebouwd uit marmer met een duidelijke aderstructuur, wat zorgt voor een gevel met een sterke spanning. Om het gevoel van zwaarte te verminderen, zijn reflecterende spiegels en warme houten elementen toegevoegd. Door gebruik te maken van kleurrijke blokken en texturen ontstaat er een speels en dynamisch effect.

Interactie en Locatie

Blessing of Angels is ontworpen om een open en toch gescheiden sfeer te creëren in de woonkamer, keuken en multifunctionele studieruimte. Het ontwerp moedigt communicatie tussen familieleden aan en biedt tegelijkertijd een breed uitzicht op de omgeving. De privéruimtes, zoals de hoofdslaapkamer en de tweede slaapkamer, stralen een kalme en stabiele sfeer uit. De houten vloer en grijstinten worden doorgetrokken vanuit het openbare gedeelte, waardoor er een consistent gevoel van harmonie ontstaat.

Uitdagingen en Onderscheidingen

Het ontwerpen van een residentie in een drukke metropool brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Han heeft echter met succes de wensen van potentiële bewoners geanalyseerd en een comfortabele en ruime leefomgeving gecreëerd die aansluit bij hun moderne levensstijl. Het ontwerp van Blessing of Angels is bekroond met de Bronze A' Design Award in 2020, wat getuigt van de creatieve en technische vaardigheden van Han en zijn bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Conclusie

Blessing of Angels is een meesterwerk van Mark Han dat de grenzen van residentiële architectuur verlegt. Met zijn unieke ontwerp en aandacht voor detail heeft Han een leefomgeving gecreëerd die zowel esthetisch als functioneel is. Het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerptechnieken maken van Blessing of Angels een ware zegen voor de bewoners.

Disclaimer: Dit artikel is gebaseerd op de verstrekte informatie en vertegenwoordigt niet noodzakelijk de standpunten of meningen van de redactie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mark Han
Afbeeldingscredits: Mark Han
Projectteamleden: Mark Han Simon Lu
Projectnaam: Blessing of Angels
Projectklant: Mark Han


Blessing of Angels IMG #2
Blessing of Angels IMG #3
Blessing of Angels IMG #4
Blessing of Angels IMG #5
Blessing of Angels IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp