Hemelse Ontspanning: Sky Spa door Kris Lin

Wellness in de Wolken: Een Unieke Spa-ervaring

Ontdek hoe de Sky Spa, ontworpen door Kris Lin, een oase van rust creëert boven de stadse drukte, door natuur en architectuur te verenigen.

In de drukte van het stedelijke leven is een plek van rust en herstel essentieel. Kris Lin heeft met de Sky Spa een toevluchtsoord gecreëerd dat niet alleen het lichaam, maar ook de geest verkwikt. Gelegen op de bovenste verdieping, biedt deze spa een adembenemend uitzicht en een ervaring die de hemel binnen handbereik brengt.

De transformatie van de gevel was een cruciaal onderdeel van het ontwerp. Grote, minimalistische ramen van vloer tot plafond vervangen de oorspronkelijke vensters, waardoor de natuurlijke omgeving deel uitmaakt van de binnenruimte. Deze ingreep geeft de bezoekers het gevoel van een eindeloze hemel en bevordert een gevoel van vrijheid en expansie.

De stroming van 'Chi', of energie, is een ander fundamenteel aspect van het ontwerp. Door muren te verwijderen en een open indeling te hanteren, wordt de circulatie van Chi bevorderd. Dit zorgt voor een natuurlijke luchtstroom en een verhoogde vitaliteit in de ruimte, wat de gezondheid ten goede komt.

De Sky Spa maakt gebruik van geavanceerde materialen en technologieën. Ultra-helder glas gecombineerd met aluminiumlegering creëert minimalistische glazen deuren en ramen die het buitengezicht naadloos integreren met de binnenruimte. Binnenin zorgen Les Décor harspanelen met een donkere, hoogglans afwerking voor een naadloos en natuurlijk ogend plafond.

Deze spa is niet alleen een plek voor wellness, maar ook een centrum voor traditionele Chinese geneeskunde therapieën. Het ontwerp nodigt uit tot interactie met de omgeving, waarbij de grote ramen het landschap van de lucht binnenhalen en de verbinding met de natuur verdiepen. De Sky Spa is een plek waar men kan ontsnappen aan de hectiek van de stad en kan streven naar een eenheid van 'lichaam, geest en ziel'.

De Sky Spa, ontworpen in Shanghai en voltooid in Hebei, is een bekroond project dat de zilveren A' Design Award in de wacht heeft gesleept. Deze prijs erkent de creatieve en professionele uitmuntendheid van het ontwerp, dat opmerkelijk is voor zijn sterke technische kenmerken en artistieke vaardigheid. Het is een ruimte die positieve gevoelens, verwondering en bewondering opwekt, en een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid toont.

Fotograaf Cheng Ming heeft met zijn beelden de essentie van de Sky Spa vastgelegd, en Kris Lin International Design behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op dit innovatieve ontwerp. De Sky Spa staat als een toonbeeld van harmonie tussen mens en natuur, en biedt een ongeëvenaarde ervaring van wellness en ontspanning.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Kris Lin
Afbeeldingscredits: Image #1—#5: Photographer Cheng Ming
Projectteamleden: Kris Lin
Projectnaam: Sky Spa
Projectklant: Kris Lin International Design


Sky Spa IMG #2
Sky Spa IMG #3
Sky Spa IMG #4
Sky Spa IMG #5
Sky Spa IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp