Green Frame Garden: Een Kunstzinnige Vakantievilla

Mirna Sisul's Meesterwerk in het Hart van Istrië

De Green Frame Garden villa, ontworpen door Mirna Sisul, is een toonbeeld van harmonie tussen kunst, comfort en natuur. Dit project, gelegen in het pittoreske Istrië, is een ware oase voor liefhebbers van design en natuur.

De inspiratie voor het interieur van de Green Frame Garden villa is rechtstreeks ontleend aan de natuurlijke omgeving. De kleuren, texturen en materialen zijn een weerspiegeling van het landschap, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het panoramische eetgedeelte biedt een ongeëvenaard uitzicht en versterkt de verbinding met de natuur.

Wat de villa uniek maakt, is de zorgvuldige aandacht voor details. Mirna Sisul heeft een ruimte gecreëerd die niet alleen luxe en elegantie uitstraalt, maar ook een gevoel van vrolijkheid en levensvreugde. De muren zijn verrijkt met kunstwerken van Sisul zelf, waarbij levendige kleuren elke hoek van het met natuurlijk daglicht gevulde interieur verwarmen.

De realisatie van dit project omvatte een volledig interieurontwerp, waarbij de keuken en badkamers handgemaakt zijn door lokale timmerlieden. De kunstzinnige invulling van de villa is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel, waardoor gasten zich 'thuis' voelen. Dit gevoel wordt versterkt door het gebruik van natuurlijk en lokaal hout voor de creatie van tafels en badkamerpanelen.

De uitdagingen tijdens het ontwerpproces waren niet gering. Ruimtebeperkingen, de integratie van functionaliteit en stijl, en de coördinatie met aannemers en leveranciers vereisten een nauwgezette aanpak. Ondanks vertragingen, miscommunicatie en kwaliteitscontroleproblemen is het project succesvol voltooid.

De Green Frame Garden villa is een voorbeeld van hoe kunst en design kunnen samensmelten met het Mediterrane landschap. Het hele project draagt de bijnaam 'Villa Art Nature', waarbij de kunst ter plaatse is gecreëerd, geïnspireerd door de omgeving. Deze benadering heeft de villa niet alleen een prestigieuze A' Design Award opgeleverd, maar maakt het ook tot een gewild vakantieverblijf in Istrië.

De villa, vastgelegd door fotograaf Rajan Milosevic, toont de kracht van interieurdesign en hoe het kan bijdragen aan een betere wereld door het bieden van voldoening en positieve ervaringen. Het is een plek waar kunst, comfort en natuur in perfecte harmonie samenkomen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mirna Sisul
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Rajan Milosevic, interior1, 2022. Image #2: Photographer Rajan Milosevic, interior2, 2022. Image #3: Photographer Rajan Milosevic, interior3, 2022. Image #4: Photographer Rajan Milosevic, interior4, 2022. Image #5: Photographer Rajan Milosevic, interior5, 2022.
Projectteamleden: Mirna Sisul
Projectnaam: Green Frame Garden
Projectklant: Green Frame Garden Villas


Green Frame Garden IMG #2
Green Frame Garden IMG #3
Green Frame Garden IMG #4
Green Frame Garden IMG #5
Green Frame Garden IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp