Magische Herfst/Winter Collectie voor Kinderen

Angela Spindler onthult natuur-geïnspireerde kinderkleding

Ontdek de betoverende nieuwe kinderkledinglijn van Angela Spindler, geïnspireerd door de wondere wereld van het bos.

De herfst en winter komen tot leven in de nieuwste collectie van Mama's Collection, ontworpen door Angela Spindler. Deze kinderkledinglijn haalt inspiratie uit de sprookjesachtige bossen en de magie van vallende bladeren. Elk kledingstuk weerspiegelt de charme van het bosrijk, van de gedetailleerde paddenstoelen tot de robuuste eikels, en nodigt de jonge avonturiers uit om een wereld van verwondering en ontdekking te betreden.

Wat Mama's Collection onderscheidt, is de focus op comfort en avontuur. De kledingstukken hebben een losse pasvorm en zijn vervaardigd uit zachte, duurzame stoffen, ideaal voor spel en ontspanning, zowel binnen als buiten. De textielontwerpen combineren modebewuste esthetiek met tijdloze charme, zodat elk stuk blijk geeft van doordacht design en duurzame stijl.

De realisatie van deze collectie omvat handgetekende illustraties, specifiek voor stofontwerp, die een reeks producten sieren, van knusse dekens tot comfortabele pyjama's en schattige rompertjes. Elke tekening is zorgvuldig gecreëerd om elk kledingstuk een warme en persoonlijke uitstraling te geven, met een vleugje eigenzinnigheid en individualiteit.

Alle producten zijn gemaakt van 100% katoen en variëren in grootte, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. De collectie wordt gekenmerkt door textielontwerp, patroonontwerp, en speelse illustraties, allemaal in herfstkleuren die de fantasie prikkelen.

Angela Spindler, creatief directeur en illustrator, leidde het ontwerpteam dat deze collectie tot stand bracht. De kleding is ontworpen om kinderen in staat te stellen te spelen, te ontspannen en elk moment in comfort en stijl te omarmen.

De ontwikkeling van de collectie vond plaats in maart en april 2023 in Sydney en werd tentoongesteld op de Shanghai Kids Trade Fair 2023. De kleding is commercieel verkrijgbaar via de website van de klant en distributeurs in heel China.

Onderzoek naar de ontwerpen richtte zich op elementen uit de natuur, zoals organische vormen, texturen en kleuren, om de essentie van de natuurlijke wereld vast te leggen en te verwerken in de illustraties. De techniek van kleuren die niet perfect op elkaar aansluiten, voegt een laag van visuele interesse en onvoorspelbaarheid toe, wat resulteert in speelse en emotioneel resonante kunstwerken.

De grootste uitdaging was het verfijnen van kleurtinten om deze te harmoniseren met de natuurlijke tonen van de stoffen. Dit proces vereiste een nauwgezette aandacht voor detail en een diep begrip van kleurtheorie en stofeigenschappen.

De Mama's Collection Autumn Winter 2023 is een toonbeeld van bewuste vakmanschap en onbegrensde creativiteit, waarbij elk stuk is geïnspireerd door de onbeperkte verbeeldingskracht en speelse geest van onze kleine ontdekkingsreizigers. Deze collectie is bekroond met de Bronzen A' Design Award in de categorie Textiel, Stof, Texturen, Patronen en Kledingontwerp in 2024, een erkenning voor uitzonderlijk en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid bevestigen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Angela Spindler
Afbeeldingscredits: Angela Spindler
Projectteamleden: Creative Director/Illustrator: Angela Spindler
Projectnaam: Mama's Collection
Projectklant: Depot Creative


Mama's Collection IMG #2
Mama's Collection IMG #3
Mama's Collection IMG #4
Mama's Collection IMG #5
Mama's Collection IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp