Polish White Goose Down Series: Een Uniek en Innovatief Quilt Ontwerp

Een Warme en Comfortabele Slaapervaring

De Poolse White Goose Down Series, ontworpen door Xing Wang, Xiaoqing Cai en Haiyun He, is een revolutionair quilt ontwerp dat garant staat voor een ongeëvenaarde warmte en comfort. Met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen biedt dit quilt ontwerp een ultieme slaapervaring.

Het ontwerp van de Poolse White Goose Down Series is geïnspireerd op de behoefte aan een efficiënte warmteopslag en een verminderd warmteverlies. De quilt is voorzien van een unieke sandwich down lock structuur, die de quilt verdeelt in twee lagen en zo een circulerende energieopslagruimte creëert. Het centrale gedeelte van de quilt wordt gebruikt om de luchtstroom te begeleiden en het warmteverlies te verminderen. Daarnaast zorgt de 4,5 cm gouden geplooide voering voor een 80% hogere pluizigheid dan conventionele voeringen, waardoor de warmte-effectiviteit aanzienlijk wordt verbeterd. Ondanks de uitstekende warmte-isolatie is de quilt verrassend licht van gewicht, met slechts ongeveer de helft van het gewicht van een zijden quilt en een derde van het gewicht van een katoenen quilt.

Wat de Poolse White Goose Down Series echt uniek maakt, is de keuze voor hoogwaardige Poolse grote ganzendons als isolatiemateriaal. Elke ganzendons is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat deze pluizig en vol is, wat resulteert in een efficiënte warmteopslag. Daarnaast maakt het ontwerp gebruik van koolstofnanometer-snelverwarmingsmaterialen, waardoor de quilt in slechts 3 seconden kan opwarmen en de verwarmingsprestaties met 30% kunnen worden verhoogd.

De Poolse White Goose Down Series maakt gebruik van geavanceerde technologieën om het ontwerp te realiseren. Het basismateriaal is een koolstofnanometerstof met een hoge lichtabsorptiegraad, gecombineerd met dicht gerangschikte holtes en lamellaire structuren. Hierdoor kan de stof snel en efficiënt licht- en warmte-energie absorberen. Door de stof te combineren met 80S Xinjiang langvezelig katoen, warmt de quilt in slechts 3 seconden op, wat 30% sneller is dan conventionele stoffen. Na 20 minuten verwarmen is de temperatuur van de quilt 28% hoger dan die van conventionele stoffen. Dit maakt de Poolse White Goose Down Series een quilt met een geavanceerde technologische stof die vergelijkbaar is met die in de ruimtevaart.

Naast de technische specificaties biedt de Poolse White Goose Down Series ook een aantal unieke eigenschappen die zorgen voor een optimale slaapervaring. Het exclusieve ontwerp met een zesdimensionale ruimte en een dubbele gesloten gouden geplooide voering zorgt ervoor dat er meer stilstaande lucht kan worden opgeslagen. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende isolatie, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker warm blijft, zelfs als de quilt wordt weggetrapt. Dit zorgt voor een gezonde en warme slaapomgeving.

Het ontwerp van de Poolse White Goose Down Series is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De hoogwaardige Poolse witte ganzendons is zorgvuldig geselecteerd en zorgt voor een pluizige en warme uitstraling. Het ontwerp is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Textiel, Stof, Texturen, Patronen en Doekontwerp in 2022. Deze prestigieuze prijs erkent het ontwerp als een goed ontworpen, praktisch en innovatief product dat voldoet aan professionele en industriële eisen.

Met de Poolse White Goose Down Series bent u verzekerd van een warme en comfortabele slaapervaring. Het innovatieve ontwerp, de hoogwaardige materialen en de geavanceerde technologieën maken deze quilt tot een must-have voor iedereen die op zoek is naar de ultieme slaapervaring.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Liangshan Wu
Afbeeldingscredits: Liangshan Wu
Projectteamleden: Xing Wang Xiaoqing Cai Haiyun He Yanlin Chen Bixiao Yao Weichao Zeng
Projectnaam: Polish White Goose Down Series
Projectklant: Liangshan Wu


Polish White Goose Down Series IMG #2
Polish White Goose Down Series IMG #3
Polish White Goose Down Series IMG #4
Polish White Goose Down Series IMG #5
Polish White Goose Down Series IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp